Life

O femeie mănâncă doar carne de 6 luni, iar rezultatul este incredibil. Cât de mult a reușit să slăbească

O femeie din SUA mănâncă doar carne de 6 luni și a reușit să slăbească destul de mult. Ce beneficii i-a adus acest stil de viață?
14.11.2022 | 18:37
O femeie mananca doar carne de 6 luni iar rezultatul este incredibil Cat de mult a reusit sa slabeasca
O femeie consumă doar carne de jumătate de an. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie din California consumă doar carne de 6 luni și a slăbit destul de mult de când a început această dietă. Aceasta a oferit mai multe detalii despre stilul ei de viață.

O femeie mănâncă doar carne de 6 luni. Cum arată acum și ce beneficii are stilul ei de viață

Courtney Luna (38 de ani) a decis să renunțe la alimentele vegane și a mâncat doar carne timp de 6 luni. Deși se știe despre alimentele de tip fast food că pot duce la îngrășare, se pare că efectul a fost diferit pentru femeia din SUA.

ADVERTISEMENT

Pe Tik Tok, Courtney se filmează în timp ce consumă diverse preparate. De asemenea, își exprimă diverse păreri despre mâncare.

Dieta femeii conține bacon, unt, cașcaval, ouă și burger, care este preferatul ei. Courtney ținea de mult timp o dietă vegană, compusă din fructe și legume.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, aceasta a decis să renunțe la stilul de viață vegan și să consume doar carne. Tranziția dintre cele două diete a fost postată pe platforma Tik Tok, unde Courtney este urmărită de peste 70.000 de persoane.

Au trecut șase luni de când Courtney și-a schimbat dieta și se simte foarte bine. Mai mult, aceasta a reușit să slăbească în jur de 14 kilograme.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai consumă deloc fructe și legume, ci doar preparate pe bază de carne și lactate.

“Mănânc doar carne și produse de origine animală, burgeri, ouă, bacon, friptură, creme, cașcaval. Fără legume sau fructe.

Pot crea multe probleme, iar persoanele care se confruntă cu boli autoimune sau de piele pot fi foarte sensibile.”, a explicat Courtney, potrivit New York Post.

ADVERTISEMENT

Femeia a mai spus că organismul ia nutrienții necesari din carne, așa că nu mai are nevoie de fructe și legume. În plus, acum nu se mai simte balonată din cauza legumelor.

“Pot să iau toți nutrienții din carne. Nu mă mai simt balonată din cauza legumelor.

Iar, în cazul fructelor, nu este recomandat să ții o dietă bogată în grăsimi și să îi mai adaugi și carbohidrați și zahăr.

Trebuie să te decizi asupra unei singure surse de energie. Ori scapi de grăsimi, ori scapi de carbohidrați.”, a mai spus ea.

@itscourtneyluna 6 months in, amazing health improvements and I’m down 30 lbs (30 left to go). My life has changed for the better 🤩 meat heals! #carnivorediet #animalbased #weightlosstransformation #weightlosscheck #ketovore #meatheals🥓🍗🍖🥩✌🏻 ♬ As It Was – Harry Styles

Ce spun utilizatorii despre dieta lui Courtney

Mai mulți utilizatori i-au transmis lui Courtney că alimentația ei nu este una corectă. În timp, aceasta s-ar putea confrunta cu un nivel ridicat de colesterol sau cu boli de inimă.

Femeia are trei mese pe zi, fără gustări între ele. De când a trecut la dieta carnivoră, Courtney se simte mult mai bine.

Un alt avantaj este faptul că digestia îi funcționează corect acum, dar și faptul că a renunțat la medicamentele pe care le lua pentru anxietate și depresie.

De când consumă doar produse de origine animală, femeia are un ten curat, fără imperfecțiuni.

Courtney Luna a declarat că va ține această dietă atâta timp cât este benefică pentru organismul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: