News

O femeie salvată de pompieri i-a interzis unuia dintre ei să intre în casă, de teamă să nu îi facă mizerie

O femeie salvată de pompieri i-a interzis unuia dintre ei să intre în casa ei.
24.08.2021 | 14:01
O femeie salvata de pompieri ia interzis unuia dintre ei sa intre in casa de teama sa nu ii faca mizerie
ADVERTISEMENT

După ce a fost salvată şi nu a mai avut nevoie de ajutorul pompierilor, femeia i-a interzis celui care a salvat-o să intre în casa ei. Astfel, salvatorul a trebuit să se descurce singur să se dea jos.

O femeie salvată de pompieri i-a interzis unuia dintre ei să intre în casă

Când aceasta a ajuns înapoi în casă, la siguranță, i-a refuzat accesul în casă, pentru a putea coborî.

ADVERTISEMENT

Astfel, pompierul a trebuit să coboare tot pe scara cu care a ajuns să o salveze pe femeia în vârstă de 71 de ani. Incidentul a avut loc în această dimineață, pe strada 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț.

Femeia voia să șteargă geamurile, așa că a rămas blocată pe balconul dintre etajele doi și trei. Aceasta a început să strige după ajutor, atunci când și-a dat seama că nu mai poate reveni înapoi în casă fără ajutor.

ADVERTISEMENT

Vecinii bătrânei au sunat la 112, iar la fața locului au sosit pompierii, cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, informează stiri-neamt.ro.

Femeia i-a refuzat accesului în casă a pompierului

Conform sursei citate, femeia a fost ajutată de un pompier să se ducă înapoi în apartament, după ce a urcat pe scara culisantă.

ADVERTISEMENT

Apoi, când aceasta a ajuns în siguranță, i-a spus salvatorului că îi va face mizerie în casă dacă intră, așa că acesta a fost nevoit să coboare tot pe scara culisantă.

Din fericire, acest eveniment s-a încheiat fără vreun fel de victime, chiar dacă pompierii au fost foarte surprinși de reacția femeii în vârsată de 71 de ani, care trebuia mai degrabă să le fie recunoascătoare, decât să nu le permită accesul în casă.

ADVERTISEMENT

În aprilie, tot intervenția pompierilor a fost cea care i-a salvat viața unei femei în vârstă de 40 de ani. Totul s-a petrecut în Galați, într-un apartament în care se afla o femeie care amenința că se va arunca în gol.

Pompierii au reușit să pătrndă în locuință și să îi salveze viața acesteia. După apelul făcut de rude la 112, la fața locului s-au deplasat un echipaj de salvare la înălțime și o autospecială de descarcerare.

„După pătrunderea în locuință a echipajului de descarcerare, persoana a fost pusă în siguranță, fiind preluată de echipajul medical, în vederea transportării la spital”, a transmis ISU Galați.

ADVERTISEMENT
Tags: