News

O femeie și-a atacat soțul cu cuțitul, după care a dat foc mașinii în care se afla copilul de 1 an

22.05.2020 | 20:24
O femeie sia atacat sotul cu cutitul dupa care a dat foc masinii in care se afla copilul de 1 an
ADVERTISEMENT

O femeie din SUA și-a incendiat mașina, cu copilul înauntru, pentru a se răzbuna pe fostul soț. Motivul disputei dintre cei doi rămâne necunoscut.

O femeie din SUA și-a incendiat mașina, cu copilul de 1 an înauntru

Caylin Alisse Watson, în vârstă de 23 de ani, și-a oprit mașina pe o autostradă din SUA și a incendiat-o. Trecătorii au sunat la Poliție, fără să știe că înauntru se afla copilul femeii, în vârstă de 14 luni.

ADVERTISEMENT

Conform martorilor, tânăra și-a stropit mașina cu un lichid inflamabil, cel mai probabil benzină, pentru a arde mai ușor. Copilul a suferit arsuri grave și a fost operat de urgență, însă medicii rămân rezervați referitor la șansele de supraviețuire.

Polițiștii au fost și ei șocați să constate că femeia stropise cu lichid inflamabil mașina, dar și copilul, înainte să îi dea foc.

ADVERTISEMENT

Un raport ulterior al Poliției, care-l citează pe tatăl copilului, a dezvăluit detalii șocante care au dus la incendierea mașinii.

Tatăl copilului, divorțat de femeie, a vrut să-și viziteze fiul, însă a fost atacat cu un cuțit de fosta sa soție. De asemenea, Alisse Watson a aruncat un ghiveci cu flori în parbrizul mașinii conduse de bărbat, pe care l-a spart.

ADVERTISEMENT

Mai mult, femeia s-a urcat la volanul mașinii personale, alături de copilul său și a ciocnit o altă mașină. Speriat, bărbatul s-a dus la Poliție unde a anunțat că femeia e pe cale să comită un act reprobabil.

Asta, în condițiile în care femeia l-a sunat și i-a transmis că se va arunca cu mașina în apă. Ulterior, polițiștii au încercat să o caute prin intermediul telefonului și au aflat că mașina ardea pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, au ajuns prea târziu și copilul a fost transportat cu elicopterul la spital unde a fost operat de urgență. Femeia a fost arestată, fără nicio posibilitate de a ieși în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT
Tags: