News

O femeie și-a găsit soțul spânzurat în balcon. Cei doi copii ai bărbatului dormeau într-o cameră alăturată

O femeie din Giroc și-a găsit soțul spânzurat pe balcon, astfel că a sunat disperată la 112. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe,.
27.06.2024 | 15:59
O femeie sia gasit sotul spanzurat in balcon Cei doi copii ai barbatului dormeau intro camera alaturata
O femeie și-a găsit soțul spânzurat în balcon. Cei doi copii ai bărbatului dormeau într-o cameră alăturată
ADVERTISEMENT

Individul în vârstă de 36 de ani a ales să se spânzure din motive necunoscute momentan. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Descoperirea macabră a fost făcută imediat după miezul nopții, în apartamentul în care bărbatul locuia alături de soție și cei doi copii.

O femeie și-a găsit soțul spânzurat în balcon. Bărbatul din Giroc avea doar 36 de ani

Se pare că s-ar fi certat cu soția înainte de a se sinucide. ”La data de 27 iunie 2024, în jurul orei 00:10, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie și-a găsit soțul, în vârstă de 36 de ani, decedat pe balconul imobilului situat în localitatea Giroc.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă”, transmite IPJ Timiș, conform Sursa de vest.ro.  În urmă cu mai multe luni, un bărbat din Tulcea alegea să se sinucidă într-un mod cumplit, aruncându-se cu mașina într-un canal.

Asta, în timp ce o femeie din Baia alegea să-și pună capăt zilelor împușcându-se cu arma de vânătoare a soțului. Aceste tragedii au lovit, de fapt, aceeași localitate, iar consătenii lor nu înțeleg ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

România nu este o țară care să se afle în top în statisticile morbide ale sinuciderilor, cu toate acestea există zile în care unii români nu mai rezistă și aleg să-și pună capăt zilelor.  A fost și cazul bărbatului care s-a certat cu soția și s-a aruncat cu mașina în apă, într-un canal de irigații.

A fost găsit doar după câteva ore, când era deja mult prea târziu. Pompierii spun că au găsit mașina după 12 ore, timp în care bărbatul a fost prins în scaunul șoferului. Așadar, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Tulcea s-a sinucis alături de o femeie din sat

”La data de 2 aprilie 2024, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fratele său, de 47 ani a părăsit la data de 1 aprilie 2024 domiciliul său din localitatea Baia, amenințând că se va sinucide și nu a mai revenit până în prezent.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a intrat cu autoturismul personal într-un canal de irigaţii dintre localităţile Baia şi Ceamurlia de Jos cu intenția de a se sinucide.

ADVERTISEMENT

În urma intervenției Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea bărbatul a fost găsit sub apă, decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Biroul de presă al IPJ Tulcea, conform Tulceanoastră.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: