News

O femeie și un bărbat, uciși pe o trecere de pietoni. Au fost spulberați de o tânără de 32 de ani

Tragedie în Ialomița. O femeie și un bărbat au fost omorâți, joi seara, pe o trecere de pietoni. Cei doi au fost spulberați de mașina condusă de o tânără.
24.11.2022 | 23:14
O femeie si un barbat ucisi pe o trecere de pietoni Au fost spulberati de o tanara de 32 de ani
Doi pietoni, o femeie și un bărbat, loviți mortal pe trecerea de pietoni. Tragedia, raportată în Ialomița. Sursa foto (ilustrativ): digi24.ro
ADVERTISEMENT

Final cumplit pentru o femeie și un bărbat din județul Ialomița. Aceștia au murit, joi seara, după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni.

Doi pietoni, o femeie și un bărbat, loviți mortal pe trecerea de pietoni. Tragedia, raportată în Ialomița

Tragedia a fost raportată în comuna Giurgeni. Cele două persoane, despre care presa locală scrie că sunt soț și soție, se angajaseră să traverseze strada, pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

În acel moment, aceștia au fost loviți în plin de un autoturism la volanul căreia se afla o tânără de 32 de ani, din județul Brăila.

”Din primele cercetări a reieșit faptul că în timp ce o femeie de 32 de ani, din județul Brăila conducea un autoturism pe raza comunei Giurgeni, ar fi acroșat doi pietoni aflați în traversarea părții carosabile pe marcajul de trecere pentru pietoni”, notează Centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au ajuns rapid echipaje operative din cadrul Stației de pompieri Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

De asemenea, au mai fost mobilizate și două echipaje ale SAJ Ialomița. Medicii au găsit aici două persoane.

ADVERTISEMENT

E vorba de o femeie de 54 de ani care prezenta leziuni foarte grave, fiind declarat decesul, și un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în stop cardio-respirator.

”Deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din nefericire nu a răspuns, fiind declarat și în cazul acestuia”, a anunțat ISU Ialomița.

ADVERTISEMENT

Dosar penal de ucidere din culpă deschis pe numele șoferiței de 32 de ani

Poliția Română mai informează că pe numele autoarei accidentului de joi seara a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

Circulația rutieră la locul producerii tragediei a fost blocată pe ambele sensuri de mers, timp de 60 de minute, mai anunță IPJ.

ADVERTISEMENT