News

O femeie și un copil din România, morți într-un accident produs la Ruse. Mașina lor, zdrobită de un TIR

Accident grav petrecut la Ruse (Bulgaria). O femeie și un copil din România au murit, după ce mașina lor a fost lovită de un TIR.
28.07.2021 | 14:56
O femeie si un copil din Romania morti intrun accident produs la Ruse Masina lor zdrobita de un TIR
O femeie și un copil din România, morți într-un accident produs la Ruse. Mașina lor, zdrobită de un TIR. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc în această săptămână la Ruse, Bulgaria. Două vehicule înmatriculate în România, o mașină și un TIR, au intrat în coliziune.

În urma impactului deosebit de violent, o femeie de 43 de ani și un băiat de 15 ani, ambii pasageri în mașină, și-au pierdut viața, anunță presa de la sud de Dunăre.

ADVERTISEMENT

Tragedie la Ruse. O femeie și un copil de 15 ani din România, morți într-un accident rutier

Tragedia avut loc marți dimineaţă. Din primele informații, femeia aflată la volanul mașinii nu ar fi estimat corect timpul pentru a efectua o manevră de întoarcere, mașina fiind lovită în plin de un TIR.

Mașina de mare tonaj care a intrat în autoturismul Skoda era condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

Conform publicației RuseMedia, care citează poliția bulgară, șoferița voia să ajungă la Varna, însă a ratat ieşirea, astfel că a ajuns pe drumul spre Sofia.

Din datele apărute pe sistemul de navigaţie al mașinii reiese că femeia ar fi întors pe bulevard, dar nu s-a asigurat suficient şi a fost lovită de TIR-ul venit cu viteză considerabilă.

ADVERTISEMENT

Femeia și copilul de 15 ani au murit pe loc

Cei care au fost martori la acest accident spun că șoferul TIR-ului românesc, care se afla pe prima bandă, nu a avut timp să reacționeze şi a acroșat maşina în plin.

Femeia şi copilul de 15 ani din România nu au avut nicio șansă și au murit pe loc.

Ziariștii de la sud de Dunăre mai precizează că această secţiune de drum este una cu mare risc de accidente în Ruse, asta deoarece șoferii care vin de pe variantă şi vor să meargă spre Sofia trebuie să vireze dreapta pe drumul principal, iar apoi imediat să schimbe benzile şi să stea pe cea mai din stânga.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident deosebit de grav, traficul în zonă a fost paralizat pentru mai multe minute, formându-se astfel cozi lungi de mașini.

Un grup operativ de poliție de la Ruse și un medic legist au efectuat o inspecție. De asemenea, în acest caz au fost inițiate proceduri specifice în acest caz pentru a se afla cu exactitate condițiile în care s-a petrecut evenimentul.

ADVERTISEMENT