Life

O femeie susține că medicii i-au declarat copilul mort, pentru a-i fi furat. Fiul îi reproșează că nu este al ei

Caz șocant la Acces Direct. O femeie susține că la naștere medicii i-au declarat bebelușul mort, pentru a-i fi furat, dar ea a reușit să plece cu cel mic viu. Cum a fost posibil?
12.12.2022 | 22:44
O femeie sustine ca medicii iau declarat copilul mort pentru ai fi furat Fiul ii reproseaza ca nu este al ei
Cum a aflat respectiva mamă că fiul ei trăiește. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie a făcut o mărturisire șocantă la Acces Direct. Printr-un apel telefonic, ea a declarat în cadrul emisiunii faptul că atunci când și-a adus pe lume copilul, medicii i-au spus că este mort, pentru a i-l fura. Acum fiul îi reproșează că nu este mama lui.

O femeie susține că a plecat acasă cu copilul viu, după ce medicii l-au declarat mort. Cum este posibil

Cazul ar fi avut loc în anul 1998, la maternitatea din Dorohoi, atunci când femeia, pe nume Anca, a devenit mamă pentru prima oară. Ea susține că bebelușul său era perfect sănătos la naștere, dar după scurt timp, doctorii i-au dat vestea tristă că a decedat.

ADVERTISEMENT

Anca spune că medicii voiau să-i dea fiul altcuiva, iar pentru a se convinge că a murit, s-a dus la morgă. Norocul său a fost faptul că tatăl său lucra la spital, bunica sa era infirmieră și așa știa toate ”ascunzișurile” din unitatea medicală.

”În 1998, pe 15 iulie, am născut un băiețel, la ora 04:00. După ora 08:00 au venit și au spus că copilul meu este mort. La Dorohoi în spital. (…) La 9 luni, era sănătos, dar este și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Vreau să arăt femeilor care spun că li se fură copiii. Da, este adevărat, le fură copiii. La 4 luni jumate am fost bolnavă de plămâni (…) Au vrut să îl dea altcuiva.

Mergeam pe scări, plângând, și m-am întâlnit cu domnul doctor, e mort acum, m-a întrebat > >. (…) Când m-a dus sus m-a întrebat care este copilul tău. În ziua de azi are copilul meu 24 de ani”, a declarat femeia la Acces Direct, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Cum și-a dat seama femeia că fiul său nu este mort

Totodată, Anca a mai precizat faptul că s-a întâlnit pe scările spitalului din Dorohoi cu un doctor care a văzut-o plângând și a ajutat-o să se ducă la morgă. Acolo, mama nu a dat de urma fiului, pe care îl recunoștea de după brățară.

În cele din urmă, Anca a reușit să-și găsească fiul în viață, care acum are 24 de ani, dar are o dispută cu el. Tânărul consideră că Anca nu este cea care l-a adus pe lume și vrea test ADN.

ADVERTISEMENT

”Tatăl meu lucra la spital, bunica mea a fost infirmieră și eu știam toate intrăile și toate ieșirile. Da, a spus că nu e copilul meu (n.r. băiatul). Nu am ce face test ADN că eu sunt sigură că e copilul meu”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT