O fetiță de 1 an a fost lovită de o mașină în Hunedoara. Medicii nu au putut să o salveze

Flaviu Popa   
în HotNews
16/07/2020, 19:24
O fetiță de 1 an a fost lovită de o mașină în Hunedoara. Medicii nu au putut să o salveze
Copilul a fost transportat la spital de urgență

O fetiță de 1 an și 11 luni a murit în Orăștie, după ce s-a lovit de o mașină, în momentul în care a fost scăpată de sub supraveghere de către părinți.

Șoferul a transportat fetița, de urgență, la spital, însă medicii au constatat decesul. Fetița ar fi fugit înspre o mașină aflată în circulație și s-a lovit de aripa dreapta spate a autoturismului.

Potrivit martorilor, fetița a ieșit dintre autoturismele parcate pe strada Pricazului din Orăștie, nefiind supravegheată.

O fetiță de 1 an din Orăștie a fost lovită de mașină

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru șoferul în vârstă de 24 de ani care n-a consumat băuturi alcoolice. Potrivit Adevărul, tânărul și-a transportat victima la spital, însă medicii nu au putut să o salveze.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a transportat victima la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, cu toate eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa, minora a decedat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Oamenii legii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, însă tânărul nu consumase băuturi alcoolice, potrivit datelor oficiale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală”, au adăugat cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Știre în curs de actualizare

Închide ×