News

O fetiță de 3 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Micuța era nesupravegheată

O fetiță de 3 ani, lăsată nesupravegheată, a murit după ce a fost lovită de o mașină.
17.08.2021 | 11:29
O fetita de 3 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina Micuta era nesupravegheata
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de marți, 17 august, în satul Lieşti, comuna Slobozia Bradulului, din județul Vrancea. Copilul a fost lovit de un autoturism.

Impactul a fost unul foarte puternic. Șoferul a dus-o chiar el pe copilă la cel mai apropiat spital.

ADVERTISEMENT

O fetiță de 3 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Micuța era nesupravegheată

Până în momentul de față nu se știe de ce a fost lăsat nesupravegheat copilul și nici cum a ajuns în stradă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări.

Șoferul implicat în accident nu a așteptat sosirea ambulanței sau a oamenilor legii. Ajutat de un apropiat al fetiței, acesta a urcat-o în mașină și a plecat la spital.

ADVERTISEMENT

Pe drum, a făcut o oprire la sediul poliției și a informat oamenii legii cu privire la cele întâmplate. Ulterior, și-a continuat drumul către instituția medicală.

Copilul a ajuns la spitalul din Dumitreşti în stare gravă. Fetița a fost transferată la Spitalul Judeţean Focşani, dar medicii nu mai putut să facă nimic pentru ea, declarând decesul.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe accidente rutiere

În ultima vreme, numărul accidentelor rutiere a crescut considerabil în România, pe fondul creșterii valorilor traficului. Mulți români se întorc din străinătate, în timp ce alții pleacă în concedii.

Marți dimineața a avut loc un alt grav accident, în județul Constanța. Au fost implicate două autoturisme și un camion.

ADVERTISEMENT

„Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2A Ovidiu – Hârșova, la intersecție cu DC 23, în afara localității Țepeș Vodă, județul Constanța, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și două autoturisme,” au transmis oamenii legii prin centrul Infotrafic.

„În urma coliziunii, o persoană a fost transportată la spital, iar alte patru persoane sunt evaluate medical la fața locului. Traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, pentru aproximativ 30 de minute,” au adăugat.

Potrivit SAJ Constanța, la fața locului intervine și un elicopter. Una dintre victime este în comă, alți doi oameni au nevoie de îngrijiri medicale. Între răniți este și un adolescent de 16 ani. Acesta a suferit multiple traumatisme și este transferat la Spitalul Județean Constanța.

ADVERTISEMENT