Life

O fetiță de 4 ani e salvată într-un mod miraculos după ce cade pe fereastra unei clădiri. Cum au reușit să o prindă vecinii – Video

15.09.2020 | 18:25
O fetita de 4 ani e salvata intrun mod miraculos dupa ce cade pe fereastra unei cladiri Cum au reusit sa o prinda vecinii  Video
ADVERTISEMENT

O fetiță de doar 4 ani este salvată în mod miraculos în provincia chineză Jiangxi, după ce cade de la geamul unei clădiri.

China: O fetiță de 4 ani, salvată într-un mod miraculos de vecini

Momentul dramatic în care fetița aproape că își pierde viața a fost surprins de camerele de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Vecinii care s-au strâns în fața blocului cu două etaje reușesc să reacționeze la timp, fata căzând în cele din urmă pe o pătură și reușește să scape teafără și nevătămată.

Videoclipul cu fetița din China care cade de la etaj a fost urcat pe pagina de Twitter CGTN, unde oameni din întreaga lume au comentat pe marginea subiectului.

ADVERTISEMENT

Micuța a fost lăsată nesupravegheată timp de mai multe ore

Cineva a scris că nu este prima oară când vedem copii căzând de la fereastră în China și se întreabă oare ce o fi greșit cu părinții lor.

Revenind la eveniment, acesta a avut loc joia trecută, pe 10 septembrie. Se pare că micuța a rămas singură în locuința bunicilor ei, situată în provincia Ji an, în timp ce ei erau plecați cu treabă prin localitate.

ADVERTISEMENT

Părinții fetei lăsate nesupravegheată lucrau în acea zi într-o altă localitate din aceeași provincie, potrivit presei locale.

Fetița se juca singură în apartamentul situat la etajul al doilea al blocului și, la un moment dat, a ajuns la fereastră, de unde a căzut în gol.

ADVERTISEMENT

Norocul micuței a fost perspicacitatea uneia dintre vecine, care a ieșit imediat cu o pătură, auzind-o înainte cum țipa și plângea, probabil blocată în geam.

Fetița țipa, așadar, după ajutor, iar îngerii din cartierul respectiv au sărit reușind să o salveze.

Părinții fetei le-au mulțumit vecinilor pentru gestul lor eroic, iar ca măsură de precauție s-au gândit să instaleze niște gratii la fereastră pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc pe viitor. Videoclipul cu momentul integral, mai jos.

 

ADVERTISEMENT
Tags: