O fetiță de 4 ani e salvată într-un mod miraculos după ce cade pe fereastra unei clădiri. Cum au reușit să o prindă vecinii – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/09/2020, 18:25
O fetiță de 4 ani e salvată într-un mod miraculos după ce cade pe fereastra unei clădiri. Cum au reușit să o prindă vecinii – Video
O fetiță e salvată într-un mod miraculos în căzătura de la fereastră, în China. Foto: CGTN

O fetiță de doar 4 ani este salvată în mod miraculos în provincia chineză Jiangxi, după ce cade de la geamul unei clădiri.

China: O fetiță de 4 ani, salvată într-un mod miraculos de vecini

Momentul dramatic în care fetița aproape că își pierde viața a fost surprins de camerele de luat vederi.

Vecinii care s-au strâns în fața blocului cu două etaje reușesc să reacționeze la timp, fata căzând în cele din urmă pe o pătură și reușește să scape teafără și nevătămată.

Videoclipul cu fetița din China care cade de la etaj a fost urcat pe pagina de Twitter CGTN, unde oameni din întreaga lume au comentat pe marginea subiectului.

Micuța a fost lăsată nesupravegheată timp de mai multe ore

Cineva a scris că nu este prima oară când vedem copii căzând de la fereastră în China și se întreabă oare ce o fi greșit cu părinții lor.

Revenind la eveniment, acesta a avut loc joia trecută, pe 10 septembrie. Se pare că micuța a rămas singură în locuința bunicilor ei, situată în provincia Ji an, în timp ce ei erau plecați cu treabă prin localitate.

Părinții fetei lăsate nesupravegheată lucrau în acea zi într-o altă localitate din aceeași provincie, potrivit presei locale.

Fetița se juca singură în apartamentul situat la etajul al doilea al blocului și, la un moment dat, a ajuns la fereastră, de unde a căzut în gol.

Norocul micuței a fost perspicacitatea uneia dintre vecine, care a ieșit imediat cu o pătură, auzind-o înainte cum țipa și plângea, probabil blocată în geam.

Fetița țipa, așadar, după ajutor, iar îngerii din cartierul respectiv au sărit reușind să o salveze.

Părinții fetei le-au mulțumit vecinilor pentru gestul lor eroic, iar ca măsură de precauție s-au gândit să instaleze niște gratii la fereastră pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc pe viitor. Videoclipul cu momentul integral, mai jos.

 

Închide ×