News

O fetiță de 7 ani, spulberată de un vitezoman și lăsată să moară pe marginea drumului, în Dolj

O fetiță de 7 ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină. Șoferul a lasat-o să moară pe marginea drumului
17.08.2021 | 07:50
O fetita de 7 ani spulberata de un vitezoman si lasata sa moara pe marginea drumului in Dolj
ADVERTISEMENT

Un accident teribil a avut loc în localitatea Bistreț din județul Dolj, duminică, 15 august. O fetiță de 7 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită în plin de un autoturism.

Copilul a traversat strada printr-un loc nepermis și fără să se asigure. Soferul mașinii conducea cu o viteză foarte mare.

ADVERTISEMENT

O fetiță de 7 ani, spulberată de un vitezoman și lăsată să moară pe marginea drumului, în Dolj

Șoferul care a lovit-o pe fată a fugit de la locul faptei. Micuța a murit pe marginea drumului, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

Întreaga scenă a fost surprinsă pe o cameră de supraveghere. Oamenii legii au fost alertați prin apel la 112. Ei au găsit la locul accidentului o bucată dintr-o plăcuță de înmatriculare a mașinii implicate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au demarat cercetările și au găsit autoturismul abandonat într-o localitate din apropiere. La scurt timp l-au identificat și pe șoferul ucigaș.

Bărbatul are 30 de ani și este consătean cu fetița. El le-a explicat anchetatorilor că nu a oprit pentru că i-a fost teamă de reacția oamenilor.

ADVERTISEMENT

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Doi tineri, spulberați pe trecerea de pietoni, în orasul Făgăraș

Un accident asemănător a avut loc luni, 16 august, în orașul Făgăraș. Doi tineri au fost loviți de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

Cei doi au început să traverseze strada, iar soferul de pe prima bandă a oprit, dându-le prioritate. Nu același lucru a făcut și conducătorul unui taxi, care circula pe banda a doua.

Mașina i-a lovit din plin. Tinerii au fost răniți și au ajuns la spitalul din Făgăraş. Potrivit medicilor, băiatul de 18 a suferit escoriaţii la faţă şi există suspiciune de fractură la piciorul stâng. Fata de 19 ani a suferit escoriaţii la faţă şi un traumatism cranio-cerebral cu pierderea conştienţei.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier,” au transmis oamenii legii, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: