News

O fetiță de doi ani a ajuns în spital după ce a căzut de la etaj. Copila s-a sprijinit de plasa de țânțari de la geam

O fetiță de doi ani a ajuns în spital după ce a căzut de la etajul doi al unui bloc din Iași.
16.08.2021 | 19:48
O fetita de doi ani a ajuns in spital dupa ce a cazut de la etaj Copila sa sprijinit de plasa de tantari de la geam
ADVERTISEMENT

Copila se zbate acum între viață și moarte după acest accident grav. Ea a căzut în gol, de la etajul doi al casei în care locuiește cu părinții săi. În urma căderii, fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral şi mai multe contuzii.

O fetiță de doi ani a ajuns în spital. Ea a căzut de la etaj, în Iași

Copila nu era singură acasă în acele momente, ci cu mama sa. Se pare că femeia întindea niște rufe pe balcon când s-a produs tragedia. Într-un moment de neatenție, fiica ei a dispărut de lângă ea și a ajuns în fața unei ferestre.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu era complet deschisă, ci avea o plasă de protecție împotriva țânțarilor în fața sa,de care fetița s-a agățat  pentru a se sprijini, dar s-a dezechilibrat. Atunci, ea s-a prăbușit de la etajul al doilea.

Totul s-a petrecut într-o comună din județul Iași, iar acum copila este internată la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iaşi.

ADVERTISEMENT

“Prin cădere accidentală, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu hematom frontal, o contuzie toraco-abdominală dreaptă puternică, contuzie cot drept şi contuzie glezna stânga. Este stabilă hemodinamic”, a transmis medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Doi gemeni au murit după ce au căzut de la balcon, săptămâna trecută

O tragedie similară s-a petrecut în cursul săptămânii trecute. De această dată, copiii nu au mai supraviețuit. Cei doi gemeni din Ploiești au murit pe loc la impactul cu solul.

ADVERTISEMENT

Ei au fost lăsați nesupravegheți de către mama lor, care se afla într-o altă cameră, alături de fratele lor mai mare. Femeia făcea live pe Facebook în momentul în care a avut loc tragedia.

Ea a fost internată la Spitalul de Psihiatrie pentru a se vedea dacă are discernământ, în timp ce medicii care a avut-o grijă de ea după tragedie declarau că aceasta a fost foarte „teatrală” și mai puțin impresionată chiar decât lucrătorii de la Urgențe.

ADVERTISEMENT

Cei doi gemeni în vârstă de doi ani nu au mai avut nicio șansă. Ei au căzut pe rând, la un interval de 30 de secunde de la geam. Se pare că acolo era pusă o masă și așa ei au reușit să ajungă atât de sus.

ADVERTISEMENT
Tags: