News

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul trei al unui hotel de pe litoral. Turiștii au sunat la 112

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul trei al unui hotel cunoscut din Eforie Nord, în jurul orei 11:30. Potrivit martorilor, copila a fost găsită în iarbă de un turist.
04.07.2022 | 14:44
O fetita de doi ani a cazut de la etajul trei al unui hotel de pe litoral Turistii au sunat la 112
Ambulanța a fost chemată în Eforie Nord, după ce o fetiță a căzut de la etaj. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței. Conform sursei citate, fetița în vârstă de doi ani este din Galați și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, conform Observatorulph.

O fetiță a căzut de la etajul hotelului în Eforie

Fetița era conștientă deși a suferit traumatisme la cap, la față, la mâini și la picioare. Fata a fost transportată la Spitalul de Urgență Constanța. Conform IPJ, fata a căzut de la balcon într-un moment de neatenție al părinților.

ADVERTISEMENT

Sursa citată reamintește că nu este primul accident de acest gen petrecut în Eforie. În urmă cu mai mulți ani, o altă fetiță a căzut cu tot cu balustrada balconului de la camera unde era cazată împreună cu familia. Micuța nu a supraviețuit în acel caz, medicii constatând decesul.

Potrivit anchetatorilor, mama fetiței lucrează ca bucătăreasă în hotelul respectiv și are obiceiul să își ia copila la muncă. Într-un moment de neatenție, fata a alunecat și a căzut de pe balcon, încercând să se uite afară.

ADVERTISEMENT

Medicii au dat asigurări că fata se află în afara oricărui pericol, chiar dacă a suferit mai multe fracturi.

”Într-un moment de neatenție, minora ar fi fost lăsată nesupraveghetă de către părinți și a căzut dintr-o cameră a hotelului respectiv”, au anunțat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală și fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Stațiunea Eforie Nord a fost lovită de o tragedie în urmă cu o lună de zile, când un bărbat a murit înecat. Bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost scos din apă în stare de inconștiență, din Lacul Techirghiol.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale au efectuat protocolul de resuscitare, însă, din păcate, victima a fost declarată decedată.

ADVERTISEMENT
Tags: