News

O fetiță de doi ani din Dâmbovița, care suferă de o boală rară, poate fi salvată. Are nevoie de ajutorul tuturor

08.09.2020 | 16:14
O fetita de doi ani din Dambovita care sufera de o boala rara poate fi salvata Are nevoie de ajutorul tuturor
O fetiță de doi ani din Dâmbovița, care suferă de o boală rară, poate fi salvată. Are nevoie de ajutorul tuturor. Sursa foto: targovistenews.ro
ADVERTISEMENT

O fetiță de numai doi ani din Dâmbovița, care suferă de o boală rară, poate fi salvată și are nevoie de ajutorul tuturor.

Beatrice a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară și are nevoie de sprijin urgent pentru a fi transportată la un spital din Belgia.

ADVERTISEMENT

În acest sens, familia micuței și mai mulți prieteni fac tot posibilul pentru a strânge fondurile necesare transportului și intervenției chirurgicale care se ridică la 45.000 de euro.

O fetiță de doi ani din Dâmbovița are nevoie de ajutorul tuturor

Recent, doctorii au anunțat familia micuței că aceasta suferă de boala “Cavernom portal” și poate suferi în orice moment o hemoragie internă, astfel că părinții ei sunt disperați să strângă fonduri pentru a o transporta în Belgia, unde ar putea fi supusă unei intervenții chirurgicale complexe, informează Târgoviște News.

ADVERTISEMENT

Beatrice este fiica fostul jucător de la Flacăra Moreni, Ciornoschi Alexandru, iar în acest context, clubul dâmbovițean a făcut un apel pe Facebook.

”Fostul nostru jucător, Ciornoschi Alexandru are nevoie de noi!Până acum, tot ce ne-am propus am reușit, iar acum că este vorba de un suflet atât de tânăr și frumos, cu siguranță nu vom da greș!

ADVERTISEMENT

Acum suntem și mai motivați să reușim și o vom face, chiar dacă pentru asta va fi nevoie să umplem facebook-ul, orașul, județul sau întreaga țară cu acest mesaj!

Donați atât cât puteți și distribuiți mesajul! NIMIC NU NE POATE OPRI! #Împreunăreusim #ÎmpreunăpentruBeatrice”, este mesajul clubului.

ADVERTISEMENT

Unde și cum o puteți ajuta pe Beatrice

Pentru a încerca să obțină suma uriașă de care au nevoie, părinții fac apel la toți cei dispuși să contribuie cu ajutor. În acest sens, ei au deschis două conturi unde cei care vor și pot ajuta au prilejul să doneze sume în lei sau euro.

  • CONT LEI RO95 RZBR 0000 0600 1770 4093 – Ciornoschi Maria Dian
  • CONT EURO RO83 RZBR 0000 0600 2189 8589 – Ciornoschi Maria Diana

Adresa unde poate fi contactată familia: Adânca (Dâmbovița), strada Calea Ploiești, nr. 79.

De asemenea, pentru a obține suma pentru operație, în sprijinul fetiței a fost creat și un grup de Facebook, unde diverse bunuri sunt scoase la licitație, toți banii obținuți fiind redirecționați către părinții acesteia.

ADVERTISEMENT