News

O fetiță de șase ani, găsită moartă în râul Moldova. Care sunt ipotezele pe care merg anchetatorii

Dramă uriașă pentru o familie din Câmpulung Moldovenesc. O fetiță de șase ani și-a pierdut viața într-un mod cu totul neașteptat.
19.02.2023 | 17:19
O fetita de sase ani gasita moarta in raul Moldova Care sunt ipotezele pe care merg anchetatorii
O fetiță de 6 ani din Câmpulung Moldovenesc și-a pierdut viața, după ce a căzut în râul Moldova / Foto: Observator
ADVERTISEMENT

O fetiță de 6 ani din Câmpulung Molodovenesc, județul Suceava, a murit cu zile după ce a căzut în apele râului Moldova.

Fetița de 6 ani a dispărut de lângă prietenii ei

Potrivit primelor informații de la fața locului, micuța se juca cu prietenii pe unul din malurile râului, când, la un moment dat, a dispărut fără urmă.

ADVERTISEMENT

Disperați, părinții fetiței au alertat autoritățile, care au început imediat căutările. Polițiștii au sperat c-o vor găsi pe unul din malurile Moldovei sau chiar în zona casei în care locuia.

Corpul neînsuflețit, găsită la trei kilometri distanță

Din păcate, după aproximativ 30 de minute de căutări, cadavrul fetiței a fost găsit la o distanță de aproximativ 3 kilometri față de locul în care fusese ultima dată văzut.

ADVERTISEMENT

Echipele medicale sosite la fața locului au încercat manevre de resuscitare, însă era prea târziu. Micuța nu a mai putut fi salvată, potrivit Observator.

În zilele următoare, autoritățile vor demara o anchetă pentru a afla împrejurările în care fetița și-a pierdut viața. Momentan, varianta unui accident pare cea mai plauzibilă.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, doi frați, de 17 și 18 ani, au murit înecați

Nu este prima dată când râul Moldova răpește o viață. Anul trecut, doi frați din județul Neamț de 17 și 18 ani, au murit după ce au venit la scăldat.

Fata, care era mai mică, și-a pierdut la un moment dat echilibrul și a căzut în apă. Fratele ei a sărit imediat s-o salveze, dar s-a înecat și el. Autoritățile i-au căutat cadavrul timp de o zi și jumătate, până au reușit să-l găsească.

ADVERTISEMENT

Ultima victimă de pe râul Moldova, acum o lună

Și anul acesta, în urmă cu mai puțin de o lună, un bărbat din Roman a fost găsit plutind pe apele râului Moldova.

”La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o ambulanță SMURD TIM, un autoturism de serviciu și o barcă. Cu ajutorul bărcii, pompierii au scos din apa râului Moldova un bărbat fără semne vitale”, au anunțat cei de la ISU Neamț.

ADVERTISEMENT
Tags: