Life

Gabriela Dincă, o fetiță de zece ani, a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu: „Nadia Comăneci”. Video

Golden Buzz la Românii au talent. Gabriela Dincă, o fetiță de zece ani, i-a impresionat pe jurați, iar Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale.
26.03.2022 | 00:16
Gabriela Dinca o fetita de zece ani a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu Nadia Comaneci Video
O fetiță de zece ani a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu: „Nadia Comăneci”. Foto: colaj Fanatik / Captură Video Pro TV
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a fost profund impresionat de o fetiță de zece ani care a avut un număr de gimnastică, așa că a decis să o trimită direct în semifinale.

Golden Buzz la Românii au talent. O fetiță de zece ani i-a impresionat pe jurați

Gabriela Dincă are zece ani. Aceasta spune că cea mai mare pasiune a ei este gimnastica și petrece ore întregi în fiecare zi în sală, dar acolo se simte cel mai bine.

ADVERTISEMENT

„Asta este pasiunea mea”, a explicat concurenta de la Românii au talent.

Aceasta face gimnastică de patru ani și spune că simte că gimnastica este ceea ce simte că vrea să facă, chiar dacă acest lucru înseamnă că petrece multe ore mai degrabă la antrenamente decât la joacă.

„Fac gimnastică de la șase ani. Simt că asta trebuie să fac. Nu există cuvinte ca să pot să mă exprim. Mă antrenez trei ore pe zi, de luni până vineri. Când mă antrenez, acolo îmi petrec copilăria, dar e foarte frumos”, a spus aceasta, la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Gabriela Dincă vrea să ajungă cea mai celebră gimnastă din țara noastră.

„Aș vrea să ajung o gimnastă renumită, să ajut România să fie cunoscută de mai mulți oameni. Mi-aș dori să ajung cea mai bună gimnastă din România. Mama are grijă de noi și îi mulțumesc pentru tot”, a mai spus fetița.

Jurații, impresionați de Gabriela Dincă. Au comparat-o cu Nadia

Toți jurații au fost impresionați de prestația fetiței și s-au ridicat în picioare după numărul ei.

ADVERTISEMENT

„Ce ai făcut tu rar mi-a fost dat să văd la Românii au talent”, a spus Andra.

Și Mihai Bobonete a avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentei de la Românii au talent și i-a spus că îi amintește de Nadia Comăneci. De altfel, așa a spus și Andi Moisescu.

„Un număr executat impecabil. Trebuie să recunosc,  numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci, de numărul ei perfect de 10, 10, 10”, a spus el.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit că o avem în față pe următoarea Nadia. Noi am uitat că ea are zece ani. Este peste măsură de talentată”, a spus și Andi Moisescu.

Ce a spus Andi Moisescu după ce a dat Golden Buzz

Andi Moisescu a explicat că a luat această decizie mai ales pentru că a ținut cont de vârsta fetiței.

„Nu pot să scot din context și să uit ce vârstă are copilul de pe scenă. Capacitatea de a transmite emoții de la o vârsta așa mică. Bravo, ne vedem în semifinală”, a declarat Andi Moisescu, după ce a dat Golden Buzz.

Andra a recunoscut că i s-a făcut pielea de găină:

„Mi s-a făcut piele de găină. Sper din toată inima ca cei de acasă să simtă ce am simțit noi”, a spus Andra.

La rândul său, Dragoș Bucur a declarat că concurenta are „aur în ea”: „Nu pot să nu mă bucur că vine un copil care are aur în ea și vrea doar să îl arate”, a spus și Dragoș Bucur.

Laudele au venit inclusiv din partea lui Smiley și Pavel Bartoș: „Ești acolo de sus de pe lună”, a declarat Pavel Bartoș. „Sperăm să te vedem la cele mai importante concursuri din lume”, i-a transmis și Smiley.

ADVERTISEMENT