Life

O fetiță dispărută de 6 ani, găsită cu ajutorul unui documentar Netflix. Unde a fost văzută de un bărbat

O fetiță dispărută de 6 ani a fost găsită cu ajutorul unui documentar Netflix. Un bărbat a văzut-o în public. Cine a răpit-o în 2017.
18.05.2023 | 00:06
O fetita disparuta de 6 ani gasita cu ajutorul unui documentar Netflix Unde a fost vazuta de un barbat
O fetiță dispărută de 6 ani, găsită cu ajutorul unui documentar Netflix. Sursa foto: Fox News, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fetiță dispărută de 6 ani a fost găsită cu ajutorul unui documentar de pe Netflix. A fost văzută în public de un bărbat, iar acesta a anunțat autoritățile.

Cum a fost găsită o fetiță dispărută de 6 ani cu ajutorul unui documentar Netflix

Datorită documentarului Netflix, chinul unei familii a luat sfârșit. Kayla Unbehaun a dispărut pe 4 iulie 2017, după ce a fost răpită chiar de propria mamă, care nu avea dreptul la custodia ei.

ADVERTISEMENT

După ani întregi în care a fost căutată de familie, fetița a fost găsită datorită unui bărbat care a recunoscut-o dintr-un documentar de pe Netflix, despre cazul ei.

Mama fetei avea dreptul doar să o viziteze pe fiica ei. În iulie 2017, micuța a fost declarată dispărută după ce tatăl ei a mers să o ia acasă după o vizită la mama ei. Fetița era ne negăsit, iar de atunci membrii familiei au căutat-o neîncetat.

ADVERTISEMENT

Documentarul “Unsolved Mysteries (Mistere nerezolvate)”, apărut pe Netflix, a menționat cazul fetei. În episodul respectiv a fost vorba despre mai multe cazuri de răpire, iar cel al Kaylei se număra printre ele.

Un bărbat a recunoscut-o într-un magazin pe fată și a alertat imediat poliția. Fata a fost recuperată de către poliție, însă deocamdată a rămas în custodia autorităților, iar mama ei a fost arestată.

ADVERTISEMENT

Atunci când a fost răpită, fata avea doar 9 ani. În curînd se va întoarce la tatăl ei și la restul familiei. Acesta s-a declarat fericit după ce fiica lui a fost găsită și le-a mulțumit celor care au lucrat la caz, potrivit ABC.

De asemenea, tatăl a cerut să fie respectată intimitatea familiei sale. Kayla este acum adolescentă și are nevoie să-și consolideze relația cu familia ei, pe care nu a văzut-o în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

O femeie a fost găsită la mai bine de 50 de an de la dispariției

Autoritățile din SUA au transmis că, atunci când cineva bănuiește că recunoaște o persoană dispărută, ar trebui să anunțe imediat autoritățile. Anul trecut, o femeie s-a întors la familia ei, la 51 de ani de câne a fost răpită, potrivit Digi24.

Femeia avea doar 2 ani atunci când a fost răpită. În 2022 s-a reunit cu părinții ei biologici, cu vârste de 72 și 73 de ani, dar și cu frații ei. Un test ADN i-a confirmat identitatea.

ADVERTISEMENT
Tags: