ADVERTISEMENT
News

O fetiță dispărută de acasă a fost căutată de peste 100 de oameni, timp de două ore. Unde a fost găsită micuța de 5 ani

Autor: Flaviu Popa | 16.07.2020 | 16:35
O fetiță dispărută de acasă a fost căutată de peste 100 de oameni, timp de două ore. Unde a fost găsită micuța de 5 ani
Jandarmeria a avut de lucru cu doi scandalagii din Argeș. Foto: Hepta

Peste 120 de polițiști, jandarmi și pompieri voluntari au căutat mai bine de două ore o fetiță care a fost dată dispărută de acasă.

ADVERTISEMENT

Micuța de cinci ani adormise, de fapt, sub pat în locuința familiei din comuna Făgățelu, fără ca oamenii legii să cunoască acest detaliu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Grigorescu, a dezvăluit că dispariția fetei a fost anunțată la ora 21, miercuri seară, 15 iulie.

ADVERTISEMENT

O fetiță de 5 ani a dispărut de acasă, însă a fost găsită sub pat

Pompierii au adus inclusiv un câine de urmă, special dresat pentru a găsi persoane dispărute. 120 de voluntari s-au alăturat efortului de căutare, pe o rază de câțiva kilometri, în timp ce fetița dormea liniștită sub pat.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind adus şi un câine de urmă”, a explicat purtătorul de cuvânt al instituției.

ADVERTISEMENT

Consătenii familiei care și-ar fi pierdut fiica nu au rămas impasibili și s-au alăturat efortului de căutare, în număr mare, fără folos însă.

În sprijinul poliţiştilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat şi au început căutările în zona din apropierea casei, precum şi pe raza satului unde locuia aceasta. După aproximativ 2 ore de căutari, minora a fost găsită dormind, sub un pat din interiorul locuinţei”, a precizat Grigorescu, reprezentantul ISU.

ADVERTISEMENT

Din fericire, fetița dormea sub pat de mai bine de 2 ore, timp în care a fost căutată cu disperare de familie, cu ajutorul polițiștilor, jandarmilor și pompierilor voluntari.

Știre în curs de actualizare

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!