News

O fetiță rănită în accidentul de tren din Cluj a murit: „Odihnește-te în pace alături de mama ta dragă”

O fetiță rănită în accidentul de tren din Cluj a murit. Mesajul rudelor fetei.
25.08.2021 | 11:48
O fetita ranita in accidentul de tren din Cluj a murit Odihnestete in pace alaturi de mama ta draga
ADVERTISEMENT

Alexia, fetița care a fost rănită în urma accidentului de tren din Cluj, a murit. Aceasta își pierduse mama tot din cauza acestei tragedii, iar acum a decedat și ea.

O fetiță rănită în accidentul de tren din Cluj a murit. Alexia era internată în spital

Aceasta a mai supraviețuit doar șapte zile în spital, fiind internată în stare gravă. Atunci, Alexia și mama ei au fost rănite grav, alături de un alt pasager.

ADVERTISEMENT

În total, au fost nouă oameni care au suferit de pe urma acestui accident din Cluj, dar trei au fost în stare critică. Mama Alexiei, Rodica Antonesei, a fost transportată la spital, dar a decedat la scurt timp după aceea.

Fetița sa, Alexia, a fost și ea rănită grav și dusă la spital, dar iată că aceasta nu a mai putut lupta pentru viața sa și a decedat.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim faptul că pe data de 16 august, nouă oameni au fost răniți după ce un microbuz a fost lovit de tren.

Cercetat în acest caz este șoferul mijlocului de transport în comun, care se pare că nu s-a asigurat la trecerea cu calea ferată.

ADVERTISEMENT

Cele două se aflau chiar în partea dreaptă a microbuzului, unde impactul cu locomativa a fost cel mai puternic, așa că șansele lor de supraviețuire erau minime.

Rudele Alexiei, în doliu. Ce mesaj emoționant au transmis

Rudele Alexiei suferă enorm de pe urma pierderii lor, fiindcă au murit și mama, dar și fiica acesteia, chiar înainte de a ajunge acasă, la Dărăbani, în Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-mi amintesc de tine așa… cu acea bucurie, entuziasmul, atâta dorință de a dansa!

Ai depus atât de mult efort în tot ceea ce ai făcut! Ordonat, elegant și precis în timpul orelor, apoi dintr-o dată te vedeam schimbându-te… ți-ai topi părul și te-ai dezlănțui în fața oglinzii… atâta energie! Îmi vine să te văd din nou oriunde mă uit la școala asta.

Ne va fi foarte dor de tine Alexia! Odihnește-te în pace alături de mama ta dragă. Ești înger acum, vei dansa în rai… cea mai strălucitoare stea! Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre”, arată o postare a familiei de pe rețelele de socializare, conform Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: