Sport

O fi ziua familiei Hagi? Ianis, în lacrimi după ce a marcat pentru Rangers după o pauză de 16 luni. Chiar în ziua în care tatăl său poate lua titlul în SuperLiga. Video

Ianis Hagi are parte de o zi de duminică fantastică, reușind primul său gol în tricoul lui Rangers după o pauză de 16 luni în care a tras din greu să revină după o accidentare.
21.05.2023 | 16:47
O fi ziua familiei Hagi Ianis in lacrimi dupa ce a marcat pentru Rangers dupa o pauza de 16 luni Chiar in ziua in care tatal sau poate lua titlul in SuperLiga Video
Ianis Hagi are parte de o zi de duminică fantastică, reușind primul său gol în tricoul lui Rangers după o pauză de 16 luni în care a tras din greu să revină după o accidentare. Sursă foto: rangersreview.co.uk
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a revenit pe teren la finalul lunii ianuarie după ce a fost nevoit să facă o pauză de mai bine de un an, fiind operat în urma rupturii de ligamente pe care a suferit-o.

Ianis Hagi, primul gol pentru Rangers după 16 luni

Duminică, 21 mai, Ianis Hagi a fost doar a doua oară titular în campionatul Scoției pentru Rangers, însă bucuria a fost una de nedescris pentru că mijlocașul de 24 de ani a marcat primul său gol după o pauză de 16 luni.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul român a marcat golul de 2-0 în victoria pe care Rangers a obținut-o pe terenul lui Hibernian, scor 3-1, în etapa a 36-a a campionatului scoțian. Era minutul 55 când Ianis reușea să puncteze.

Defensiva gazdelor a respins neconvingător un balon aruncat în careu, Hagi jr, a preluat cu pieptul și a șutat cu dreptul, dar un fundaș advers a reușit să blocheze. Mingea a revenit tot la jucătorul român și acesta a catapultat-o în plasă cu un șut cu stângul de la 14 metri.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi s-a pus în genunchi după ce a înscris și a fost imediat înconjurat de toți colegii, moment în care a început să plângă în hohote, fiind descătușat după lunga absență din cauza accidentării. ”Puteți vedea ce înseamnă pentru el, ce moment superb!”, a reacționat comentatorul partidei la bucuria mijlocașului.

Gică Hagi, la o victorie de câștiga titlul cu Farul

Reușita internaționalului român poate însemna debutul unei zile fantastice pentru familia Hagi, tatăl său fiind la un singur pas de cucerirea titlului în SuperLiga cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

”Marinarii” se află la o victorie distanță de cucerirea titlului în SuperLiga. Pentru a pune mâna pe trofeu, Farul are nevoie de cele trei puncte în partida cu FCSB, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. În caz contrar, câștigătoarea se va decide în ultima etapă.

Gică Hagi este de părere că Farul deține cei mai buni fotbaliști din România în fiecare compartiment. ”Regele” consideră că Academia ”Gheorghe Hagi” reprezintă principalul atu și că nimeni altcineva din România nu se poate lăuda cu asta.

ADVERTISEMENT

Zeci de suporteri au fost prezenți la ședința de pregătire a constănțenilor de sâmbătă și au scandat neîncetat ”Ne dorim această victorie” și ”Suntem învingători”. Ei au afișat și un banner pe care scria: ”Spre primul titlu”.

ADVERTISEMENT