Life

O finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities este însărcinată. Anunțul care i-a surprins pe fani

17.05.2021 | 17:06
O finalista de la Bravo ai stil Celebrities este insarcinata Anuntul care ia surprins pe fani
ADVERTISEMENT

Una dintre concurentele care au ajuns în marea finală de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a luat pe toată lumea prin surprindere. Fosta participantă a anunțat într-un mod inedit că va deveni mamă curând.

Deea Codrea, căci despre ea este vorba, este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată pentru prima oară. Frumoasa șatenă nu-și mai încape în piele de bucurie de când a aflat că unul dintre visele sale cele mai mari i se va îndeplini.

ADVERTISEMENT

Fostul concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a mărturisit că vorbea de mult cu partenerul ei de viață, Andrei Stoian, despre copii, mărturisind totodată că nu și-a imaginat că va avea parte de o dragoste ca-n povești alături de iubitul ei.

Veste mare în cazul unei finaliste de la Bravo, ai stil! Celebrities! O concurentă va fi mamă

„S-a întâmplat să mi se întâmple. Fără să caut, fără să strig, fără să alerg, fără să fie nevoie măcar să mă întreb. S-a întâmplat să apari și să apară. Să simțim.

ADVERTISEMENT

Să fim… poate că nici tu, nici eu, nu speram, nu bănuiam. Din doi ne-am născut noi, așa e dragostea, se întâmplă, pur și simplu. În sfârșit, acasă.

Bun venit acasă, suflețel. Vorbim de tine încă de când am început să vorbim de noi”, este mesajul emoționant lăsat de Deea Codrea într-un clip de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Tânăra originară din Pitești trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei, prințul ei pe cal alb. Fosta finalistă a show-ului de stil și modă de la Kanal D nu se gândea că va avea parte de o asemenea iubire și nici nu credea că există dragoste ca-n povești până nu a apărut el.

Deea Codrea a simțit pe propria piele ce înseamnă să iubești și să fii iubit necondiționat, trăgând lozul cel mare mulțumită partenerului ei de viață care este exact ce a căutat mereu.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” se simte împlinită și fericită de când a apărut în viața ei Andrei, care o completează de minune în tot ceea ce face, mai ales că șatena a trecut printr-un divorț în urmă cu câțiva ani.

„Ai apărut când nici nu ne căutam și ai adus cu tine toată liniștea din lume. Ești parola mea pentru infinit?”, este descrierea lăsată de finalista de la Kanal D, pe Instagram, alături de o poză cu iubitul ei.

Deea Codrea și iubitul ei, Andrei Stoian
Deea Codrea și iubitul ei, Andrei Stoian. Sursa foto: Instagram.com

Deea Codrea a divorțat. Șatena a fost căsătorită 2 ani

Deea Codrea a reușit să ajungă la inimile juraților și telespectatorilor de la Kanal D, unde a vorbit despre viața sa personală. Tânăra este divorțată de ceva vreme, după ce s-a separat de bărbatul pe care l-a cunoscut pe când avea numai 17 ani.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a avut o relație de 6 ani, dintre care 2 au fost de mariaj. Șatena și fostul soț au rămas prieteni, asta pentru că au o afacere pe care o conduc împreună, și anume o agenție de modelling.

ADVERTISEMENT