ADVERTISEMENT
Life

O finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities este însărcinată. Anunțul care i-a surprins pe fani

Autor: Alexa Serdan | 17.05.2021 | 17:06
O finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities este însărcinată. Anunțul care i-a surprins pe fani
O finalistă de la Bravo, ai stil! Celebrities este însărcinată. Anunțul care i-a surprins pe fani. Sursa foto: Instagram.com

Una dintre concurentele care au ajuns în marea finală de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a luat pe toată lumea prin surprindere. Fosta participantă a anunțat într-un mod inedit că va deveni mamă curând.

ADVERTISEMENT

Deea Codrea, căci despre ea este vorba, este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată pentru prima oară. Frumoasa șatenă nu-și mai încape în piele de bucurie de când a aflat că unul dintre visele sale cele mai mari i se va îndeplini.

Fostul concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a mărturisit că vorbea de mult cu partenerul ei de viață, Andrei Stoian, despre copii, mărturisind totodată că nu și-a imaginat că va avea parte de o dragoste ca-n povești alături de iubitul ei.

Veste mare în cazul unei finaliste de la Bravo, ai stil! Celebrities! O concurentă va fi mamă

„S-a întâmplat să mi se întâmple. Fără să caut, fără să strig, fără să alerg, fără să fie nevoie măcar să mă întreb. S-a întâmplat să apari și să apară. Să simțim.

ADVERTISEMENT

Să fim… poate că nici tu, nici eu, nu speram, nu bănuiam. Din doi ne-am născut noi, așa e dragostea, se întâmplă, pur și simplu. În sfârșit, acasă.

Bun venit acasă, suflețel. Vorbim de tine încă de când am început să vorbim de noi”, este mesajul emoționant lăsat de Deea Codrea într-un clip de pe Instagram.

Tânăra originară din Pitești trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei, prințul ei pe cal alb. Fosta finalistă a show-ului de stil și modă de la Kanal D nu se gândea că va avea parte de o asemenea iubire și nici nu credea că există dragoste ca-n povești până nu a apărut el.

ADVERTISEMENT

Deea Codrea a simțit pe propria piele ce înseamnă să iubești și să fii iubit necondiționat, trăgând lozul cel mare mulțumită partenerului ei de viață care este exact ce a căutat mereu.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” se simte împlinită și fericită de când a apărut în viața ei Andrei, care o completează de minune în tot ceea ce face, mai ales că șatena a trecut printr-un divorț în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„Ai apărut când nici nu ne căutam și ai adus cu tine toată liniștea din lume. Ești parola mea pentru infinit🤍”, este descrierea lăsată de finalista de la Kanal D, pe Instagram, alături de o poză cu iubitul ei.

Deea Codrea și iubitul ei, Andrei Stoian
Deea Codrea și iubitul ei, Andrei Stoian. Sursa foto: Instagram.com

Deea Codrea a divorțat. Șatena a fost căsătorită 2 ani

Deea Codrea a reușit să ajungă la inimile juraților și telespectatorilor de la Kanal D, unde a vorbit despre viața sa personală. Tânăra este divorțată de ceva vreme, după ce s-a separat de bărbatul pe care l-a cunoscut pe când avea numai 17 ani.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a avut o relație de 6 ani, dintre care 2 au fost de mariaj. Șatena și fostul soț au rămas prieteni, asta pentru că au o afacere pe care o conduc împreună, și anume o agenție de modelling.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!