Noi detalii în cazul fostei Miss Univers care a fost găsită moartă în casă. Cum s-ar fi produs tragedia

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/05/2020, 12:07
Noi detalii în cazul fostei Miss Univers care a fost găsită moartă în casă. Cum s-ar fi produs tragedia
Noi detalii în cazul fostei Miss Univers care a fost găsită moartă în casă. Cum s-ar fi produs tragedia. Sursa foto: Instagram.com

O tânără de numai 23 de ani, finalistă în concursul de frumusețe Miss Univers, a fost găsită moartă în propria locuință. Tragicul anunț din lumea modellingului a fost făcut de directorul general al concursului, pe una dintre paginile sale de socializare.

Amber-Lee Friis, finalistă la Miss Univers, a murit la numai 23 de ani

Una dintre finalistele concursului Miss Univers, Amber-Lee Friis, a fost găsită moartă, însă momentan nu se cunosc prea multe detalii despre tragedia neașteptată din lumea modei, mai multe voci spunând că s-a sinucis. Conform revistei People din Spania tânăra s-a confesat în urmă cu ceva vreme spunând că a fost victima bullyngului.

Tânăra în vârstă de 23 de ani din Noua Zeelandă a fost găsită fără suflare, lucru confirmat de mai multe surse. Directorul general al „Miss World” a mărturisit pe pagina sa de socializare că moartea tinerei este reală, declarând că aceasta era cinstită și avea o energie pe care foarte puține persoane o dețin.

În mod tragic a murit. Lumea este un loc mai mic, fără ea. Era cinstită, avea o energie pe care puțini o au”, a scris directorul pe pagina de Facebook, informează cancan.ro.

Tragedia, confirmată și de agenția la care lucra tânăra

„Ne-a plăcut de ea, am respectat-o și ne bucurăm să o numim prietenă și după ce s-a terminat competiția. Odihnește-te în pace. Ne-ai părăsit prea devreme”, a mai transmis directorul Miss Univers.

Tragedia a fost confirmată inclusiv de agenția de modelling la care lucra tânăra de 23 de ani, nedând prea multe informații despre trecerea în neființă a lui Amber-Lee Friis.

„Cu o tristețe imensă, recunoaștem trecerea în neființă a frumoasei și talentatei Amber-Lee Friis”, a precizat un reprezentant al agenției.

Cine a fost manechinul găsit fără suflare în locuința sa

Amber a fost una dintre cele 20 de finaliste care au participat la concursul de frumusețe în urmă cu doi ani, tânăra mărturisind la vremea respectivă că și-a făcut numeroși prieteni.

Manechinul de numai 23 de ani a povestit că a rămas cu amintiri frumoase în urma participării la „Miss Univers” fiind recunoscătoare pentru șansa unică de care a avut parte.

„Toate aceste fete frumoase merită un fel de coroană. Nu ați crede câți prieteni mi-am făcut. Sunt recunoscătoare. Amintirile mele nu vor muri niciodată”, spunea Amber-Lee Friis în 2018.

Închide ×