Fotbal intern

O formație din Liga 1 riscă să fie depunctată: “Situaţia nu e roz, riscăm!” Care este motivul

22.09.2020 | 22:18
O formatie din Liga 1 risca sa fie depunctata Situatia nu e roz riscam Care este motivul
ADVERTISEMENT

Președintele echipei Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a spus marţi, în cadrul unei conferințe de presă că echipa sa ar putea pierde puncte ca urmare a datoriilor acumulate.

În același timp, el este de părere că acestea se vor micșora, iar echipa sa va obține licența de la Federația Română de Fotbal.

ADVERTISEMENT

“Normal că riscăm depunctarea, până nu închidem monitorizarea, normal că riscăm. Dar eu sunt optimist că vom reuşi să închidem această monitorizare.

”Monitorizarea presupune să ai închise datoriile”

 Mai mult, dacă vom reuşi să accesăm banii de la autorităţile locale pentru starea de alertă, să nu-i pierdem, eu cred că până în iarnă vom sta mult mai bine şi la licenţiere. Să nu mai fim cu disperare.

ADVERTISEMENT

Monitorizarea presupune să ai închise datoriile, către cluburi, salariale, tot ce înseamnă angajaţi. E un pas până la obţinerea licenţierii. Ne este greu, noi avem reeşalonare şi cu datoriile la stat. Dar suntem optimişti”, a spus Paraschiv.

Președintele clubului Poli Iași crede că pentru ca formația să reușească să micșoreze datoriile este nevoie de susținerea comunității locale sau de cea a unui sponsor important:

ADVERTISEMENT

Paraschiv este mulțumit de jocul echipei sale

“Legat de partea financiară, ştim că situaţia nu e roz, când am preluat clubul erau datorii mari, am redus mult din ele. Sperăm ca în această săptămână să primim de la primărie şi diferenţa pentru starea de alertă.

Am făcut o analiză şi să rezişti în elita fotbalului european ori eşti susţinut de autorităţile locale, ori ai un investitor mare de genul Becali, Rotaru, Abramovici sau un mare şeic”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Poli Iași are cea mai slabă apărare din campionat, președintele echipei este mulțumit de prestația formației lui Daniel Pancu:

“Suntem echipa care a luat cele mai multe goluri până acum, dar echipa joacă fotbal. Antrenorul Daniel Pancu propune fotbal, vedeţi câte ocazii avem pe meci. Noi avem cifrele şi vedem nişte parametri fantastici. Încercăm să facem un mix frumos, să creăm o stare de spirit bună.

Noi trebuie să fim în continuare modeşti şi să ne pregătim foarte serios. Echipa joacă fotbal, cred că în aceste patru etape am avut ocazii cât pentru un campionat întreg. Şi acesta este un obiectiv asumat şi de mine şi de Daniel Pancu. E adevărat că avem nevoie şi de rezultate, dar în acest moment asta ne dorim”.

ADVERTISEMENT