A dat afară antrenori, acum a venit şi rîndul lui. Cadu PLEACĂ de la CFR! “E rutinat”

Mircea Dominte   
în Casa Pariurilor Liga 1
06/11/2013, 10:30
A dat afară antrenori, acum a venit şi rîndul lui. Cadu PLEACĂ de la CFR! “E rutinat” GALERIE FOTO

UPDATE: Sorin Cîrţu, fost antrenor la CFR Cluj, crede că în acest moment Cadu nu mai joacă la nivelul anilor trecuţi. El a confirmat că jucătorul a fost favoritul conducerii, fiind cel care discută problemele de vestiar cu patronul Paszkany. 

“Poate că mai vor să schimbe şi ei puţin lotul… Poate să intervină şi la el o rutină. E din 2006 la echipă. Îşi doresc un Cadu de la început cei din conducere. Nici el nu mai are resurse. El este veriga de legătură între jucători cu patronul şi preşedintele. Aşa sînt împămîntenite lucrurile la CFR”, a declarat Cîrţu la Sport.ro.

……………………………………………………………………………….

Cadu are zilele numărate la CFR Cluj. Vedetă ani la rînd cu ardelenii în campionat şi în Liga Campionilor, fundaşul a cucerit trofee pe bandă rulantă. Acum, Cadu nu mai este pe placul conducerii.

El va împlini 32 de ani în decembrie, iar numeroasele accidentări şi suspendări din ultimul timp i-au fragmentat simţitor numărul meciurilor jucate pentru feroviari. Din această cauză, dar şi pentru că are un salariu anual de 300.000 de euro, conducerea clujenilor îi caută deja echipă în Portugalia, acolo unde ar urma să ajungă, cel mai probabil la finalul actualului sezon, scrie ProSport.

“Ne dorim să formăm o echipă de jucători mai tineri. Cei care au obţinut trofeele se gîndesc să plece la alte formaţii, iar alţii au ajuns la o vîrstă cînd se pot gîndi şi la retragere”, a fost declaraţia cu subînţeles a lui Iuliu Mureşan la emisiunea “Divizia Locală” de la Digi 24 Cluj.

Mai mult, jucătorul a reuşit să intre în dispută cu numeroşi antrenori. Cel mai cunoscut este episodul cu Mircea Rednic, cînd antrenorul a fost nevoit să părăsească echipa din cauza unui conflict cu jucătorul. Cadu a bifat 218 meciuri în tricoul CFR-ului, formaţie pentru care a marcat 26 de goluri.

Închide ×