Sport

O forță din Italia, pe urmele lui Dennis Man. Românul, monitorizat de un fost fotbalist legendar. Ce a anunțat presa din Peninsulă

Dennis Man este monitorizat de un club de tradiție din Italia. Ultimele evoluții ale jucătorului român l-au impresionat și pe un fost fotbalist legendar.
29.09.2022 | 14:59
O forta din Italia pe urmele lui Dennis Man Romanul monitorizat de un fost fotbalist legendar Ce a anuntat presa din Peninsula
AC Milan, campioana Italiei, se află pe urmele lui Dennis Man. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Dennis Man a devenit unul dintre cei mai căutați fotbaliști din Serie B. Evoluțiile bune au continuat și în meciurile naționalei, reușind să marcheze în victoria României cu Bosnia. Astfel, fotbalistul român a intrat în atenția lui AC Milan.

AC Milan și-a manifestat interesul pentru Dennis Man

Planul lui AC Milan de a aduce jucători tineri și talentați îl are în vedere și pe Dennis Man. Internaționalul român ar putea deveni principala țintă a „rossonerilor” pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Milan, Stefano Pioli, va analiza evoluțiile fotbalistului român în tricoul Parmei. În funcție de performanțe, Dennis Man ar putea deveni un jucător potrivit pentru proiectele de la Milan începând de sezonul viitor.

”Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență”, anunță publicația italiană seriebnews.ro

ADVERTISEMENT

Paolo Maldini îl monitorizează pe Dennis Man

Paolo Maldini, legendarul fundaș al lui Milan și actualmente, directorul sportiv al „rossonerilor”, este desemnat să monitorizeze jucătorii tineri pe care antrenorii și scouterii lui Milan îi propun.

Astfel, evoluțiile lui Dennis Man vor fi analizate tot de fostul fotbalist. „Cel mai probabil, ținta principală a lui AC Milan pentru sezonul viitor joacă la Parma. De fapt, chiar Paolo Maldini va fi cel care va monitoriza progresul făcut de Dennis Man și va evalua eventuala creștere pe care o va avea începând de acum și până în luna iunie”

ADVERTISEMENT

Atacantul de 24 de ani este capabil să joace și în centrul liniei ofensive, precum și ca mijlocaș de bandă, dacă este necesar”, au mai scris italienii.

Dennis Man mai are contract cu Parma până în 2025

Dennis Man, autor a 2 goluri în 6 meciuri în tricoul Parmei în acest sezon, mai are contract până în 2025 cu echipa din Serie B. Extrema dreaptă a ajuns la Parma în 2021, când italienii i-au plătit lui FCSB 13 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Românul a înregistrat cifre bune în primul sezon la Parma, motiv pentru care MM Stoica îl vedea pe român chiar în lotul lui AC Milan. Managerul general al celor de la FCSB spunea că Man nu va avea probleme în a evolua pentru „rossoneri”.

„Cred că poate juca la Milan Dennis Man. Pe poziția lui este Samu Castillejo (ex. AC Milan), care este mult sub Dennis Man, la fel și Saelemaekers”, declara MM Stoica în luna iulie anul trecut.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform Transfermarkt
  • 2 goluri în 6 partide a marcat Man la Parma în startul de sezon 
ADVERTISEMENT