News

O fostă angajată PSD ar fi intrat în sediul partidului, unde s-a dezbrăcat și s-a automutilat

09.11.2020 | 23:44
O fosta angajata PSD ar fi intrat in sediul partidului unde sa dezbracat si sa automutilat
ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 22:00: Poliția Capitalei a confirmat incidentul și a precizat că agenții de la Secția 2 fac verificări în acest caz.

„Astăzi, în jurul orei 19:30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autogresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1.

ADVERTISEMENT

La fața locului a sosit o patrula de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare.

A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri.

ADVERTISEMENT

La acest moment polițiști ai Secției 2 fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în declarația Poliției.

O fostă angajată a PSD a intrat în sediul de pe Kiseleff, s-a dezbrăcat și s-a automutilat, luni seară.

ADVERTISEMENT

A fost apelat serviciul 112.

În acest moment, femeia primește îngrijiri medicale.

O fostă angajată PSD s-a automutilat în sediul partidului

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a distrus mai multe bunuri, și și-a tuns părul, provocându-și, de asemenea, mai multe răni pe mâini.

La acest moment, femeia se află în ambulanță unde i se acordă îngrijiri medicale.

Femeia era detașată la Departamentul de Monitorizare al PSD. Aceasta a venit, în această după-amiază, îmbrăcată în pijamale, la sediul PSD de pe bulevardul Kiseleff din București și a început să facă scandal. Femeia a spart un geam, iar apoi a început să se taie.

ADVERTISEMENT

Conform martorilor, victima a avut un comportament neobișnuit pe parcursul zilei și seara a avut o cădere nervoasă.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru G4Media.ro că este vorba de o angajată a PSD care „a avut o depresie”.

„S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră a dat cu pumnul în geam. A venit salvarea și poliția, normal că poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a mai spus Ciolacu.

ADVERTISEMENT