News

O fostă asistentă medicală și-a pus capăt zilelor. Gestul extrem la care a recurs femeia

Caz tragic în județul Satu Mare. O fostă asistentă medicală care se confrunta cu mai multe probleme personale s-a sinucis. Gestul extrem la care a recurs femeia.
13.03.2023 | 23:57
O fosta asistenta medicala sia pus capat zilelor Gestul extrem la care a recurs femeia
O fostă asistentă medicală s-a sinucis. Motivele din spatele gestului extrem. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Depresia, cea mai răspândită afecțiune psihică, considerată de specialiști ca fiind boala secolului, face tot mai multe victime. Rita, o fostă asistentă din județul Satu Mare, nu a mai făcut față problemelor și a recurs la un gest extrem.

Tragedie în Satu Mare. O fostă asistentă medicală s-a sinucis. Motivele din spatele gestului extrem

În vârstă de doar 37 de ani, fostul cadru sanitar se confrunta cu foarte multe probleme pe plan personal. Recent, fosta asistentă medicală își pierduse locul de muncă la Spitalul Municipal Carei.

ADVERTISEMENT

Necazurile au continuat să o lovească neîncetat. În urmă cu doar câteva luni, mama acesteia murea în urma unei grele suferințe. După ce a plecat la spitalul din oraș, tânăra se angajase la o fabrică.

Din păcate, nici acest lucru nu i-a fost de bun augur. Depresia și greutățile vieții s-a dovedit a fi fatale. Astfel, femeia a luat decizia dramatică de a-și pune capăt zilelor, informează Presa SM.

ADVERTISEMENT

Sursa citată dezvăluie gestul extrem comis de Rita. Se pare că aceasta ar fi luat o supradoză de medicamente. Șocul descoperirii acesteia fără suflare a fost trăit chiar de către soțul ei.

Ajunse de urgență la locuința femeii, cadrele medicale nu au mai putut face nimic ca să o salveze. În urma acestei tragedii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând să clarifice circumstanțele în care s-a produs decesul.

ADVERTISEMENT

Sinucidere și la Craiova. O asistentă de 47 de ani s-a aruncat de la etaj

Cazul din Satu Mare se petrece la doar două zile distanță de la un alt eveniment similar. La Craiova, o asistentă medicală de la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență Dolj s-a sinucis.

În vârstă de 47 de ani, aceasta a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul III al blocului în care locuia. Anchetatorii au descoperit în apartamentul femeii mai multe sedative luate de la spitalului în care lucra.

ADVERTISEMENT

Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT
Tags: