Life

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil a născut! Prima imagine cu bebelușul

18.03.2021 | 16:29
O fosta concurenta de la Bravo ai stil a nascut Prima imagine cu bebelusul
O fostă concurentă de la Bravo, ai stil a devenit mamă. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil a devenit mămică și a postat deja pe internet prima imagine cu bebelușul pe care l-a adus pe lume!

Este vorba despre Ștefana, concurentă în sezonul al doilea al show-ului de modă de la Kanal D, care a născut ieri un băiețel de nota 10!

ADVERTISEMENT

Ștefana a devenit în ultima perioadă influenceriță, bucurându-se de un număr mare de urmăritori pe Instagram, acolo unde i-a ținut la curent pe fanii ei cu informații privind evoluția sarcinii.

Ștefana de la Bravo, ai stil a născut un băiețel perfect

Ștefania a stat în travaliu 33 de ore, fosta concurentă de la Bravo, ai stil dorind să nască natural. Pe băiețel îl va boteza cu numele Leon.

ADVERTISEMENT

Acesta a cântărit 3,7 kilograme la momentul nașterii și măsoară 54 de centimetri. Ștefana a scris pe pagina ei de Instagram că este destul de epuizată fizic și psihic, însă a meritat efortul.

bravo ai stil
Ștefana de la Bravo, ai stil a născut un băiețel. Foto: Instagram

Travaliul a durat 33 de ore

„Parcă am amorțit. Mișcările de pe tavan încetează și ceață mi se ridică de pe ochi. Ești aici, Stefi, ești aici, exiști. Acum naștem. Mă pregătesc să împing. Îmi pregătesc mintea și corpul pentru senzațiile care o să urmeze. ⁣

ADVERTISEMENT

Max vorbește cu mine. Văd cum mă privește pierdut, știe că nu mai sunt acolo, lângă el. Aud medicul de parcă vorbește printr-un difuzor.

Fac tot ce îmi spune.⁣ Max mă strigă. “I-am simțit caputul, haide, iubire, știu că poți!”⁣  Aud alte voci- iese cu mâinile în față. Are cordonul ombilical în jurul gâtului de două ori.⁣

Mă sperii. Împing de parcă cineva mă împinge și pe mine. Vreau să-l văd. Vreau să fie bine. Corpul meu e că un arc. Îmi adun toate puterile, trag aer în piept. Tip. Bebe? E afară? ⁣

Bebe e așezat pe pieptul meu. E călduț. S-a terminat. După 33 de ore e gata. E aici. El e cel care a ieșit afară și eu sunt cea care se simte liberă. Suntem 3. Acum suntem 3”, este mesajul scris de Ștefana de la Bravo, ai stil pe Instagram.

ADVERTISEMENT