Life

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil dă de pământ cu emisiunea: „Am plâns de am rupt”

28.01.2021 | 16:45
O fosta concurenta de la Bravo ai stil da de pamant cu emisiunea Am plans de am rupt
O fostă concurentă de la Bravo, ai stil a făcut confesiuni dure despre emisiune. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil a povestit cât de mult a suferit din cauza acestei emisiuni și a avut cuvinte grele de adresat pentru jurați, pe care îi acuză că au fost destul de părtinitori în sezonul ei.

Este vorba despre Valeria Lungu, tânăra moldoveancă participantă în ultimul sezon al show-ului de la Kanal D cu concurente anonime, cel de-al cincilea.

ADVERTISEMENT

Valeria a spus că a plâns foarte mult pe perioada difuzării emisiunii și că tot efortul pe care l-a făcut pentru emisiune nu a fost apreciat la justa sa valoare.

Valeria de la Bravo, ai stil, destul de dezamăgită de emisiune

„Majoritatea fetelor aveau stilist. Eu nu prea eram în mediul ăsta, să zic așa, nici nu știam pe nimeni. Nu aveam treabă cu social media, cu televiziunea.

ADVERTISEMENT

Pentru mine a fost o chestie foarte nouă. Am plâns de am rupt, stăteam în atelier și făceam rochiile de gală și când primeam nota cea mai mică… Plângeam și mă ofticam și voiam să plec. În fiecare săptămână voiam să plec acasă, dar în rest experiența este unică.

Te joacă la nervi. Eu nu sunt calmă. Eu pun tot la suflet. M-am ofticat un pic, rău, rău. Când am plecat am zis că în viața mea nu m-aș mai întoarce la Bravo, ai stil”, i-a mărturisit Valeria Lungu lui Theo Rose în cel mai nou vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

S-a plâns că nu o lua nimeni în serios din cauză că e actriță

Fosta concurentă a mai spus că a deranjat-o foarte tare faptul că jurații nu o luau de multe ori în serios. Din cauza faptului că este actriță la bază, ca meserie, i-a fost foarte greu să își exteriorizeze sentimentele în emisiune căci orice făcea se interpreta.

Valeria i-a mărturisit că dacă ar fi vrut să joace teatru în sezonul ei putea să o facă, însă a pus prea mult suflet pentru această competiție, iar atunci când plângea cu adevărat nu o credea nimeni spunându-i că joacă un rol.

ADVERTISEMENT