ADVERTISEMENT
Life

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil vinde fotografii cu ea dezbrăcată pe Onlyfans, la fel ca Trăistariu

Autor: Dan Suta | 20.01.2021 | 16:17
O fostă concurentă de la Bravo, ai stil vinde fotografii cu ea dezbrăcată pe Onlyfans, la fel ca Trăistariu
Naba Salem, fostă concurentă Bravo, ai stil, are cont pe Onlyfans. Foto: captură Kanal D

O fostă concurentă de la Bravo, ai stil a trecut pe Onlyfans, o platformă online care strânge tot mai multe vedete care vând fotografii și videoclipuri interzise minorilor.

ADVERTISEMENT

Site-ul este unul extrem de cunoscut mai ales în afara țării, în Marea Britanie și Spania, de pildă, existând o serie de celebrități care oferă conținut special pentru adulți în schimbul unor sume de bani.

De la noi, cel mai cunoscut nume prezent pe Onlyfans este Mihai Trăistariu, iar acum o altă figură cunoscută își oferă trupul fanilor. Este vorba despre nimeni alta decât excentrica Naba Salem, cea pe care publicul o cunoaște din sezonul trei al emisiunii Bravo, ai stil.

Naba Salem are cont pe Onlyfans. Cât cere să o vezi dezbrăcată

Naba a căpătat o popularitate mare de când a apărut în concursul de modă de la Kanal D, fiind una din cele mai căutate dansatoare în special pentru clipurile maneliștilor, iar acum se dezbracă la propriu pentru a face bani.

ADVERTISEMENT

„Aici puteți găsi materale explicite unice, care nu sunt disponibile nicăieri, în altă parte”, este anunțul Nabei Salem, care le pune la dispoziție curioșilor 36 de fotografii și 9 filmulețe cu ea.

Abonamentul pe care cei care vor s-o vadă pe Naba în costumul Evei trebuie să îl plătească este de 20 de dolari pe lună, mult mai scump decât suma pe care o cere Trăistariu, adică 5 dolari.

Și Bella Thorne, Tyga sau Cardi B. s-au dezbrăcat pentru fani

În străinătate, o serie de faimoși oferă conținut explicit contracost fanilor lor pe rețeaua Onlyfans. Printre numele mari, pe lângă foști concurenți de reality-show-uri sau vedete de televiziune, se numără Tyler Posey, Bella Thorne, Blac Chyna, Tyga și Cardi B.

ADVERTISEMENT

După Twitter, Instagram și Facebook, platforma Onlyfans a devenit una din cele mai de succes din mediul virtual, marcând totodată o premieră, aceea ca fanii să își poată vedea vedetele preferate în pielea goală plătind niște abonamente lunare.

Succesul Onlyfans nu este altceva decât o confirmare că sexul continuă să vândă, iar multe vedete din întreaga lume sunt tot mai active pe acest site destinat adulților.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!