Life

O fostă concurentă de la Insula Iubirii a spus ”Da”. Cine este norocul care i-a furat inima

27.01.2021 | 18:43
O fosta concurenta de la Insula Iubirii a spus Da Cine este norocul care ia furat inima
O fostă concurentă de la Insula Iubirii a spus ”Da”. Cine este norocul care i-a furat inima. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă a emisiunii „Insula Iubirii” este în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie. Frumoasa blondină a răspuns afirmativ, lucru pe care l-a dezvăluit chiar pe rețelele de socializare. 

Este vorba de Nicoleta Molnar, una dintre participantele show-ului de la Antena 1. Frumoasa blondină nu va ajunge la altar cu bărbatul cu care a concurat la Insula Iubirii, Cătălin Meșter, ci alături de un tânăr cu care formează un cuplu de circa un an.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ales bărbatul care o va conduce spre altar, fiind vorba de o persoană care i-a furat inima pe vecie. Nicoleta Molnar și partenerul ei de viață așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment, mai ales că acum a primit inelul de logodnă.

O fostă concurentă de la Insula Iubirii și-a găsit sufletul pereche. Tânăra se va căsători

„#isaidYes 💍❤️ (n.r. Am spus Da)”, este mesajul lăsat de fosta concurentă de la Insula Iubirii pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care apare purtând inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Vestea i-a luat prin surprindere pe toți, fanii reacționând imediat. Unii s-au grăbit să-i ureze toate cele bune, în timp ce alții s-au întrebat cine este noul partener de viață, mai ales că toată lumea știa că este într-o relație cu un fost concurent de la Insula Iubirii.

„Felicitări”, „Frumoasa mea”, „Serios? Vai ce mă bucur”, „Felicitări, draga mea” sau „Să fie într-un ceas bun”, sunt câteva dintre mesajele primite de blondină pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Se pare că relația amoroasă dintre Nicoleta Molnar și actualul partener de viață nu durează de foarte mult timp, însă asta nu i-a împiedicat să se gândească la căsătorie. Povestea lor de dragoste durează de mai puțin de un an, dacă este să ne luăm după imaginele din online.

Nicoleta Molnar, fostă concurentă Insula Iubirii, alături de iubit
Nicoleta Molnar, fostă concurentă Insula Iubirii, alături de iubit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Tânăra a ajuns în atenția publică după ce și-a testat iubirea în reality-show „Insula Iubirii” de la Antena 1. Din păcate, iubitul ei de la vremea respectivă, Cătălin Meșter, a picat în vrajele unei ispite. Mai exact, relația s-a destrămat după ce Nicoleta Dragne și-a băgat „coada”.

ADVERTISEMENT

Cei doi au luat-o pe drumuri separate, ulterior Nicoleta îndrăgostindu-se de una dintre ispitele emisiunii, și anume Marco. Din păcate, nici această relație nu a durat prea mult, în momentul de față blondina găsindu-și fericirea deplină.

ADVERTISEMENT
Tags: