Life

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei se căsătoreşte: “El este bărbatul lângă care aş putea să trăiesc toată viaţa”

Bucurie mare pentru o fostă concurentă de la Puterea Dragostei, care se va căsători cu partenerul ei. Cei doi s-au logodit recent.
10.01.2023 | 07:40
O fosta concurenta de la Puterea Dragostei se casatoreste El este barbatul langa care as putea sa traiesc toata viata
O fostă concurentă de la Puterea Dragostei s-a logodit. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce s-a logodit cu iubitul ei la finalul anului trecut, o fostă concurentă de la Puterea Dragostei se căsătorește și știe deja cum vrea să fie nunta. Tânăra este mai fericită ca niciodată.

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei va face nuntă! Ce spune despre relația cu logodnicul ei

Este bucurie mare în viața Iasminei Halas, care s-a logodit cu partenerul ei în decembrie. Fosta concurentă de la Kanal D este împreună cu Alin de câțiva ani, deși relația lor a întâmpinat obstacole de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Tânăra a vorbit despre momentul în care a fost cerută în căsătorie și a recunoscut, totodată, că a avut mari emoții atunci.

Iasmina Halas a primit un inel cu diamant de la logodnicul ei. Amândoi sunt mai fericiți ca niciodată și așteaptă să devină soț și soție.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au mai despărțit în trecut și au trecut prin multe încercări. Cu toate acestea, Iasmina consideră că între ei este iubire adevărată și de aceea ajung mereu să fie împreună.

“Acum ne-am liniștit. M-am întors mereu la el, pentru că consider că este iubirea vieții mele. Avem o iubirea pe care multă lume nu o înțelege, pentru că probabil nu au trăit-o, dar este ceva greu de explicat.

ADVERTISEMENT

Eu cred că iubirea asta este mult prea mare, de aceea ne aduce mereu înapoi.

Mi-aș dori să rămân lângă el toată viața. Sunt convinsă că el este bărbatul lângă care aș putea să trăiesc toată viața, pentru că sunt o persoană mai dificilă și nu mă văd lângă altcineva.

Părinții mei ne susțin în totalitate, îl îndrăgesc pe Alin.”, a declarat Iasmina în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cum ar vrea Iasmina Halas să fie propria nuntă

De asemenea, Iasmina Halas a vorbit și despre cum ar vrea să arate nunta ideală.

Cu toate că nu crede că ea și partenerul ei au nevoie de un act pentru a rămâne împreună, tânăra are un vis încă de când era mică. Iasmina Halas vrea o nuntă ca în basme, în care să fie prințesă.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei știe că logodnicul ei se va adapta dorințelor ei. Iasmina știe deja și cum ar vrea să arate rochia ei de mireasă.

“Nu cred că un act ne-ar ține pe noi, dar astea sunt chestiile care mă fac pe mine mai fericită, să știu că suntem căsătoriți, că facem o nuntă frumoasă.

Eu mi-am dorit-o de mică și trebuie să se întâmple. Eu chiar îmi doresc, iar el de dragul meu probabil o să se adapteze.

Rochia de cununie va fi albă simplă sau ceva simplu, dar cea de nuntă mă gândesc că va fi o rochiță de prințesă, spectaculoasă, ca în basme.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT