Life

O fostă concurentă de la Survivor România 2023 a dezvăluit cine crede că va fi marele câștigător: “Are o foarte mare susținere”

O fostă concurentă de la Survivor România 2023 a spus cine crede că va fi marele câștigător. Este o persoană foarte susținută de public.
22.05.2023 | 23:31
O fosta concurenta de la Survivor Romania 2023 a dezvaluit cine crede ca va fi marele castigator Are o foarte mare sustinere
Cine ar putea câștiga Survivor România 2023. Sursa foto: Captură Voyo
ADVERTISEMENT

Cine crede că ar putea fi marele câștigător Survivor România 2023, potrivit previziunilor făcută de o fostă concurentă. Carmen Grebenișan are mulți fani, lucru care ar putea să o ajute în drumul către premiul cel mare.

O fostă concurentă de la Survivor România 2023 a dezvăluit cine ar putea fi marele câștigător din acest sezon. Cine are cele mai mari șanse

Survivor România se apropie de marea finală, care este pe 24 mai 2023. Doar patru concurenți vor ajunge în semifinala de marți, dar unul singur va pune mâna pe marele premiu.

ADVERTISEMENT

Crina Abrudan a făcut și ea parte din echipa Faimoșilor, în acest sezon. Înainte de ediția de luni a emisiunii a dezvăluit pe cine vede marele câștigător al acestui sezon.

Vedeta de televiziune este de părere că în marea finală vor ajunge Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan. Deși aceștia din urmă s-au au bucurat de susținerea publicului, Carmen are o comunitate formată din mulți urmăritori în mediul online.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, Crina Abrudan crede că aceasta ar putea fi marea câștigătoare din acest sezon. În plus, cele două au făcut parte din aceeași echipă, așa că fosta prezentatoare o susține pe Carmen Grebenișan. Cele două s-au înțeles foarte bine.

“În momentul de față eu o văd pe Carmen câștigătoare, pentru că se bucură de cea mai mare simpatie din partea publicului, are o foarte mare susținere dat fiind faptul că este un influencer foarte cunoscut la noi.

ADVERTISEMENT

Toată activitatea ei din social media îi aduce simpatie și foarte mare susținere din partea publicului. Dintre cei 5 care au rămas acolo, se vor elimina rând pe rând câte unul.

Cei 3, ultimii, pe care îi văd acolo în finală cred că vor fi Dan Ursa, Krișan și Carmen. Și Dan Ursa s-a bucurat pe parcurs de foarte mare dragoste din partea publicului, dar nu știu dacă are susținerea atât de mare pe care o are Carmen.

ADVERTISEMENT

Și până una alta, Carmen a fost cu mine în echipă și ne-am înțeles foarte bine, mi-a plăcut foarte mult de ea și m-am bucurat foarte tare că am cunoscut-o. E normal să o susțin”, a declarat Crina Abrudan pentru Unica.ro.

Fosta prezentatoare TV a mai spus că va fi prezentă în marea finală, alături de alți foști concurenți ai emisiunii. Mai mulți foști Faimoși și Războinici vor fi alături de finaliști în drumul pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT