Life

O fostă concurentă Survivor România a răbufnit după eliminarea Anei Porgras: „Mișcarea a fost prost gândită”

05.04.2021 | 15:10
O fosta concurenta Survivor Romania a rabufnit dupa eliminarea Anei Porgras Miscarea a fost prost gandita
O fostă concurentă Survivor România a răbufnit după eliminarea Anei Porgras: „Mișcarea a fost prost gândită”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la „Survivor România” a răbufnit după ce Faimoasa Ana Porgras a fost eliminată din competiție, votată de Jador. Plecarea fostei gimnaste a provocat un scandal imens pe rețelele sociale, unde susținătorii ei îl taxează dur pe manelist. 

Lola, fostă concurentă din primul sezon al reality show-ului, a rămas uimită de ceea ce s-a întâmplat în ediția de seara trecută și este de părere că sportiva nu ar fi trebuit să plece, fiind capabilă să ajungă în finală.

ADVERTISEMENT

Pentru Ana Porgras, aventura din Republica Dominicană s-a sfârșit, pentru că Jador nu a putut nominaliza persoanele cu care se înțelegea cel mai bine, lucru pentru care a fost tras la răspundere pe grupurile și paginile de susținere ale show-ului.

O fostă concurentă Survivor România a răbufnit după eliminarea Anei Porgras

Eliminarea Anei Porgras de la „Survivor România” a stârnit numai controverse în mediul online și s-a creat chiar și o petiție pentru ca fosta gimnastă să revină în competiție pentru a lupta alături de Faimoși. Jador a votat-o pentru eliminare, deși nu ar fi vrut, dar nici nu a reușit să se salveze, neavând suficiente voturi din partea publicului.

ADVERTISEMENT

Lola, care a participat la primul sezon al reality show-ului de la Kanal D în echipa Războinicilor, a reacționat după ce Ana Porgras a părăsit competiția. Aceasta este de părere că fosta gimnastă ar fi trebuit să ajungă în finală și că Jador nu a ținut cont de performanțe sportive, ci de prieteniile cu alți coechipieri.

Fosta Răzoinică i-a sfătuit pe telespectatori să-și aleagă favoriții în funcție de câte puncte aduc în timpul probelor pentru ca lucrurile să fie făcute corect.

ADVERTISEMENT

„De obicei nu comentez ceea ce se întâmplă la Survivor, dar aseară am rămas surprinsă. Nu știu dacă ați văzut, dacă nu ați văzut vă zic eu. Jador a votat-o pe Ana și Ana, din păcate, a părăsit competiția. Chiar aseară mă uitam la ea la ștafetă și îmi ziceam: mamă ce mi-ar plăcea să concurez cu ea. În ultimul timp chiar a adus foarte multe puncte și e o fată puternică.

Eu cel puțin o vedeam în finală. Din păcate, mișcarea a fost prost gândită. Aici s-a văzut că s-a votat nu neapărat strategic, ci pe simpatii, adică nu îl votez pe ăla că îmi e prieten. Îmi pare foarte rău pentru Ana, eu o vedeam în finală. Acum și voi susțineți jucătorii, votați pe cel care aduce puncte”, a transmis Lola pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Lola, fostă concurentă de la Survivor România
Lola, fostă concurentă de la Survivor România, mesaj după eliminarea Anei Porgras. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Scandal după eliminarea Anei Porgras de la Survivor România

Jador a fost aspru criticat pentru că a nominalizat cea mai bună concurentă din echbipa lui și chiar din cadrul show-ului, zeci de mii de comentarii fiind îndreptate către el. Manelistul și-a întors fanii împotriva lui după episodul de aseară și aceștia nu vor uita prea ușor gestul pe care l-a făcut, chiar dacă a încercat să se justifice prin faptul că nu a știut pe cine să voteze.

„Deci eu chiar îl admiram pe Jador, și îmi părea rău de situația lui. Așa ceva? Urât! Jador, ești o dezamăgire!”, „Un om fals care joacă la mai multe capete. Sper să nu-l mai rabde Dumnezeu și să-l trimită acasă. Cică el nu are tabără și e corect, vai de capul tău. Om de nimic”, „Cel mai prost vot, cum să votezi cea mai bună fată și să o păstrezi pe Elena care e praf.”

„„Incredibil, cea ai bună concurentă. Un manelist dă afară o campioană mondială care și-a rupt spatele pe traseu în timp ce el citea ‘Mica Sirenă’”, „Cea mai bună fată din toate sezoanele”, au fost doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT