News

O fostă finalistă a Miss Univers, găsită moartă în casă. Cauzele decesului, învăluite în mister

24.05.2020 | 17:18
O fosta finalista a Miss Univers gasita moarta in casa Cauzele decesului invaluite in mister
ADVERTISEMENT

O fostă finalistă a concursului Miss Univers a fost găsită moartă la începutul săptămânii în casa sa din Noua Zeelandă.

O fostă finalistă a Miss Univers, găsită moartă în casă

Conform Libertatea, neo-zeelandeza Amber-Lee Friis, finalistă la concursul de frumusețe Miss Univers 2018, a fost găsită moartă în circumstanțe neclare în casa sa.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit pe 18 mai, dar vestea tragică a fost confirmată de Talent Tree, agenția cu care lucra manechinul neo-zeelandez, abia pe 22 mai.

Informațiile despre circumstanțele morții tinerei în vârstă de 23 de ani sunt puține și nu există încă o versiune oficială. În schimb, presa speculează faptul că ar fi vorba de o sinucidere.

ADVERTISEMENT

Amber-Lee Friis a mărturisit că a fost victima bullyingului la școală

Poliția din Noua Zeelandă a declarat vineri, 22 mai, că ofițerii au răspuns la un apel legat de ”o moarte subită” pe 18 mai. Până în acest moment nu fost date publicității rezultatele autopsiei.

Într-un interviu din 2018, Amber-Lee Friis a mărturisit că a fost victima bullyingului la școală în perioada adolescenței de la Auckland. Ea a spus a avut de suferit din cauza culorii pielii și a formei ochilor, ”asta doar fiindcă sunt dintr-o familie pe jumătate samoană”.

ADVERTISEMENT

Violența psihologică – bullying este acțiunea sau seria de acțiuni fizice, verbale, relaționale și/sau cibernetice, într-un context social dificil de evitat, săvârșite cu intenție, care implică un dezechilibru de putere, are drept consecință atingerea demnității ori crearea unei atmosfere de intimidare.

De asemenea, presa britanică a relatat că Amber-Lee Friis a avut, de-a lungul vieții, probleme cu greutatea. La vârsta de 16 ani, neo-zeelandeza cântărea 96 de kilograme.

ADVERTISEMENT

”Atunci aveam o perspectivă negativă asupra tuturor lucrurilor. Mi se părea că sunt bătrână grasă, dar am gândit că nu asta vreau să fiu”, a spus ea, într-un interviu. În doar șase luni, tânăra a ajuns la 55 de kilograme.

ADVERTISEMENT
Tags: