News

O fostă campioană mondială româncă şi-a pus SILICOANE şi BOTOX! Acum arată HALUCINANT!

O campioana mondiala la gimnastica traieste o viata absolut halucinanta dupa ce s-a retras din sport. Considerata candva cea mai gratioasa sportiva din lume, ea a ajuns acum de nerecunoscut....
18.11.2014 | 10:32
Members of the Romanian team smile as they walk towards a coach of the team during the women's qualifying session for the World Gymnastics Championships in Rotterdam, Netherlands, Saturday Oct. 16, 2010. (AP Photo/Bas Czerwinski)

O campioana mondiala la gimnastica traieste o viata absolut halucinanta dupa ce s-a retras din sport. Considerata candva cea mai gratioasa sportiva din lume, ea a ajuns acum de nerecunoscut.

Ana_porgras

Toti o apreciau pe Ana pentru determinarea si pasiunea pe care o afisa la fiecare competitie, desi acasa situatia era una foarte dificila. Unul dintre cele mai emotionante episoade povestite de acestia a fost acela in care au recunoscut ca au sacrificat-o pe sora mai mare a Anei, pe Georgiana, de la portiile de mancare, pentru a o hrani pe ea, pentru ca trebuia sa fie in forma la competitii si antrenamente.

ana.porgras

Mai mult decat atat, in timp ce Ana facea gimnastica de performanta, toti cei patru membri ai familiei traiau dintr-un singur salariu si erau nevoiti sa plateasca inclusiv chiria unei locuinte, caci nu aveau o casa doar a lor.

Iubitul ii plateste operatiile

Surse Cancan.ro au dezvaluit faptul ca Ana traieste acum o viata plina de “provocari” si nu mai duce lipsa de nimic. Ba dimpotriva. Iubitul ei a tinut sa precizeze ca a avut grija de mofturile Anei, multe dintre ele foarte costisitoare.

1a 2a

“Intr-adevar, Ana provine dintro familie saraca si s-a lasat de gimnastica. Nu are ea personal masini de lux, din contra, masina ei personala este un Opel Corsa. Eu ma ocup de ea acum, i-am pus botox si silicoane, ii dau bolidul meu sa il conduca, care este un seria 6, nou. Ii fac toate poftele si cel mai probabil ne vom muta in Ibiza, in vara, ca sa scapam de lumea rea de aici.
Eu acolo am toate afacerile. Ana nu a luat bacalaureatul, asa e, dar o sa il ia daca este nevoie. Deci va spun, in concluzie, ca noi suntem fericiti chiar daca lumea ne invidiaza si eu o iubesc. Ea si-a tatuat numele meu pe mana stanga ca dovada”, a declarat Marcel, iubitul gimnastei.

3a

Cancan.ro a mai aflat ca de cand s-a retras, fetita timida care isi astepta cuminte randul sa uimeasca o lume intreaga, pozeaza acum intr-o femeie dezinhibata, cu mult sex-appeal. A spus adio “regimului” de armata pe care l-a respectat draconic in cantonamente ani de zile si a descoperit gustul cluburilor si al hainelor indraznete.

sursa: cancan.ro