Fotbal intern

O fostă glorie a lui Dinamo anunță dezastrul: ”Cu atitudinea asta nu scapă de retrogradare”

29.04.2021 | 14:18
O fosta glorie a lui Dinamo anunta dezastrul Cu atitudinea asta nu scapa de retrogradare
ADVERTISEMENT

Foștii mari jucători ai lui Dinamo deplâng soarta echipei la care au cunoscut cele mai glorioase momente și împliniri sportive. Ionel Augustin, unul dintre fotbaliștii de legendă ai clubului din Ștefan cel Mare anunță dezastrul grupării care în 1984 juca în semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Ionel Augustin este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria clubului. Supranumit și ”spaima portarilor”, fostul atacant are o medie de invidiat: 1 gol la trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Cel alintat ”Oneață” nu mai crede în șansele echipei lui Dusan Uhrin de a evita retrogradarea și dă vina, la fel ca alți colegi de generație, pe conducătorii clubului din ultimii ani.

De ce crede Ionel Augustin că Dinamo și-a pierdut identitatea

Fostul fotbalist consideră că în acest moment Dinamo nu mai este acea echipă respectată de adversari, care inspira teamă oricărui oponent.

ADVERTISEMENT

”Din păcate, și o spun cu mare regret, în momentul în care s-au mutat birourile din Ștefan cel Mare la Rin, noi ne-am pierdut identitatea. Adversarii când veneau acolo (în Ștefan cel Mare – n.r.) le era frică, după ce-am plecat, s-a cam terminat.

Dinamo nu scapă de la retrogradare! Eu zic că nu, e greu! Cu o asemenea atitudine pe care o au anumiți jucători nu cred, sub nicio formă. Să dea Dumnezeu să greșesc, dar nu cred! Este foarte dificil”, a spus Augustin, la GSP.

ADVERTISEMENT

Îl regretă pe Cristi Borcea

Atacantul care deschidea scorul în succesul istoric din Cupa Campionilor Europeni, 3-0 cu Hamburger SV, spune că dintre toți conducătorii din ultimii ani, doar Cristi Borcea a fost ”trup și suflet” cu Dinamo. Despre Pablo Cortacero nici nu mai vrea să audă.

”Cristi Borcea a fost trup și suflet pentru Dinamo. Iubea foarte mult Dinamo. A fost un băiat cu un mare caracter și un conducător foarte bun.

ADVERTISEMENT

Pe Pablo Cortacero l-am cunoscut la Săftica, când s-au făcut prezentările. De atunci nu l-am mai văzut. N-a fost deloc serios! A băgat niște bani la început și a dispărut. Spunea că vine cu bani și n-a mai venit deloc”, a mai spus Augustin.

ADVERTISEMENT