Fotbal intern

O fostă glorie a lui Dinamo îl atacă pe Ionuț Negoiță: ”E haos. Clubul a luat-o la vale înainte să vină spaniolii”

15.03.2021 | 08:45
O fosta glorie a lui Dinamo il ataca pe Ionut Negoita E haos Clubul a luato la vale inainte sa vina spaniolii
ADVERTISEMENT

Situația alarmantă de la Dinamo nu li se datorează investitorilor spanioli conduși de Pablo Cortacero, spune un fost atacant al echipei, care îl indică pe Ionuț Negoiță drept principal vinovat și cere falimentul imediat al clubului.

Costel Orac a jucat peste 200 de meciuri în tricoul lui Dinamo și a trăit câteva dintre cele mai glorioase momente ale clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al ”câinilor” a analizat la sânge situația clubului și, în opinia lui, principalul vinovat pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo este Ionuț Negoiță.

Decăderea lui Dinamo a început înainte ca spaniolii să preia clubul

Costel Orac a făcut o radiografie de ansamblu, a ultimilor ani de la Dinamo, și a concluzionat că fostul patron al roș-albilor a adus clubul în situația actuală.

ADVERTISEMENT

”Din punct de vedere sportiv și organizatoric, la Dinamo e dezastru, e haos total. Nu știu ce e cu spaniolii și nu mă interesează, dar cine stă și se uită atent vede că de când a preluat Negoiță clubul situația s-a dus doar la vale, așa că era de așteptat acest moment.

Modul în care s-a tratat această vânzare a clubului dovedește că nu întâmplător echipa a ajuns aici. E vina tot a lui Negoiță, nu a spaniolilor. El a făcut tranzacția. Nu i-au ieșit și acum nu știe cum să mai scape de echipă”, a spus Orac, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Respect pentru DDB, dar falimentul e mai sigur

Fosta glorie dinamovistă apreciază eforturile suporterilor acționari din Programul DDB, dar consideră că e o luptă inutilă și că falimentarea clubului, în acest moment, ar fi soluția cea mai bună.

”Suporterii cu proiectul DDB nu pot să țină un club de talia lui Dinamo, nu ai cum să faci față! Bine, poți, dar doar dacă ajungi la concluzia că vrei să te menții în Liga 1, ceea ce pentru Dinamo nu e o variantă și nu a fost niciodată.

ADVERTISEMENT

Echipa asta are o istorie în spate. Decât să te chinui așa și să ții echipa la retrogradare, mai bine falimentezi acum!”, a explicat Orac, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT