Life

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu, la Chefi la Cuțite 2023: “Îi plăcea, mânca tot”

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu va participa la Chefi la Cuțite, ediția din 2023. Aceasta îi gătea și fostului milionar.
04.02.2023 | 10:58
O fosta iubita a lui Irinel Columbeanu la Chefi la Cutite 2023 Ii placea manca tot
O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu va participa la Chefi la Cuțite 2023. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Chefi la Cuțite 2023 va putea fi urmărită și o fostă iubită a lui Irinel Columbeanu. Aceasta este foarte pasionată de gătit și vrea să-i impresioneze pe jurați.

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu va participa la Chefi la Cuțite 2023

Este vorba despre Daiana Estera Duțu, care a avut, la un moment dat, o relație cu fostul milionar de la Izvorani. Aceasta este foarte pasionată de gătit, iar acum vine să-și încerce norocul în cadrul show-ului culinar de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Fosta lui Irinel Columbeanu și-a propus să finalizeze Bac-ul și să-și cumpere mașina visurilor ei. Daiana Estera Duțu are de puțin timp cont pe OnlyFans, care i- adus un câștig de 400 de euro în doar câteva zile.

După ce a văzut anunțul pentru castingul la Chefi la Cuțite la TV, a decis să participe și ea, iar duminică se va prezenta la Antena 1, în fața juraților, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Daiana gătește de mult timp și chiar și pregătea și lui Irinel Columbeanu diverse feluri de mâncare, așa că este convinsă că se va descurca.

“Eu gătesc de când mă știu. Și lui Irinel îi găteam. De toate. Cred că o făceam bine, că îi plăcea, mânca tot. E și gurmand, ce să zic!”, a spus ea, conform sursei menționate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu a dezvăluit ce va găti la preselecții pentru a-i convinge pe cei trei jurați că merită să ajungă mai departe în competiție.

“Ton în crustă de cannabis, cu asta mă duc. Că doar nu era să fac ciulama.”, a spus ea. Daiana visează să câștige premiul cel mare al viitorului sezon Chefi la Cuțite, care va avea premiera anul acesta la Antena 1.

ADVERTISEMENT

În ce relații a rămas Daiana Duțu cu Irinel Columbeanu

Daiana Duțu și Irinel Columbeanu au format un cuplu acum ceva timp, dar nu mai țin legătura. Mai mult, omul de afaceri i-a dat block fostei iubite, după cum a dezvăluit aceasta.

“E supărat pe mine, mi-a dat block peste tot, să fie sănătos”, a spus ea.

În timp ce era la liceu, Daiana Estera Duțu a fost victima unui abuz sexual. Ulterior, aceasta a devenit escortă și a avut legături cu mai mulți bărbați celebri, dar și cu afaceriști de peste hotare. A fost căsătorită și cu un taximetrist și a avut o relație cu un pastor, pe care l-a părăsit.

ADVERTISEMENT