Fotbal intern

O fostă legendă a lui Dinamo a răbufnit în direct la TV: „Toată lumea s-a ascuns pe sub birouri”

02.03.2020 | 13:25
O fosta legenda a lui Dinamo a rabufnit in direct la TV Toata lumea sa ascuns pe sub birouri
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a răbufnit la adresa celor care au dus clubul din „Ștefan cel Mare” într-o situație neplăcută și a dezvăluit că majoritatea foștilor oficiali ai „câinilor” s-au ferit de responsabilități.

Ionel Dăciulescu a răbufnit la TV despre situația lui Dinamo

Ionel Dănciulescu nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa foștilor oficiali ai lui Dinamo, despre care a spus că s-au ferit de responsabilități: „Important este ca noi, cei din conducere, să ne ajutăm între noi. Că nici aici lucrurile nu sunt în ordine. Aici, la Dinamo, în fiecare an spunem că anul viitor, dar nimeni nu şi-a asumat niciodată nimic.

ADVERTISEMENT

Cine a fost la conducere, când lucrurile au funcţionat bine, totul era ok. Când lucrurile nu au funcţionat bine, toată lumea se ascundea pe sub birouri, pe sub masă”.

„Scoţi castane din foc, dar până la un anumit punct. Şi nu pot să vin în faţa telespectatorilor şi a suporterilor şi să spun nişte lucruri care nu sunt reale. Lumea trebuie să ştie adevărul. Şi pe transferurile care s-au făcut, multe dintre ele, nimeni nu şi-a asumat nimic”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile pe care le-am spus s-au cam adeverit”

Ionel Dănciulescu a continuat să-i atace pe foștii oficiali ai „câinilor”: „Dacă îl întrebi pe unul cum a fost posibil să ajungă un jucător care nu a confirmat… Sunt de acord, nu pot să confirme toţi, rata de succes nu poate să fie foarte mare, dar nici foarte mică. Nimeni nu spune nimic.

Au fost dăţi când m-am dus şi am spus că vreau să semnez pentru jucătorul respectiv. Şi am semnat când a fost Alexandru David preşedinte. Mi-am asumat asta. Păi am semnat la Puljic, ca să se reîntoarcă.

ADVERTISEMENT

Apoi am semnat la doi jucători care, din punctul meu de vedere, nu ar fi făcut faţă la Dinamo, şi până la urmă, s-a adeverit: unul dintre ei a plecat aşa cum a venit”.

„Adică lucrurile astea pe care le-am spus s-au adeverit. Dar depinde şi de percepţia fiecăruia şi de a asculta mai mult de cei care se pricep mai mult la fotbal. Şi eu, fără falsă modestie, chiar mă pricep. Nu mă pricep la acte, la alte chestii, dar la fotbal chiar mă pricep. Şi cam tot ce am zis eu s-a adeverit”, a încheiat Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT
  • 43 de ani a împlinit Ionel Dănciulescu pe 6 decembrie