News

O fostă mare gimnastă, partidă de amor contra cost?

Oana Petrovschi, fosta vicecampioana mondiala de gimnastica, a sustinut ca un individ i-ar fi cerut o noapte de sex in schimbul unei sponsorizari....
28.12.2014 | 21:12
O fosta mare gimnasta partida de amor contra cost

Oana Petrovschi, fosta vicecampioana mondiala de gimnastica, a sustinut ca un individ i-ar fi cerut o noapte de sex in schimbul unei sponsorizari.

1

Oana Petrovschi a fost nevoita sa se retraga din gimnastica inainte de Olimpiada din 2004, iar ulterior i-a dat in judecata pe antrenori Octavian Bellu si Mariana Bitang, sustinand ca a acestia au fortat-o pana cand s-a accidentat grav la spate. Devenita celebra, Oana a fost peste ceva vreme protagonista unui pictorial realizat in costum de baie.

In 2010, Petrovschi a sustinut ca a primit o alta oferta de a poza intr-un calendar, de la un individ pe numea Matei D., care i-ar fi cerut o noapte de dragoste pentru a face rost de banii necesari realizarii si publicarii fotografiilor.

2

Barbatul a avut insa varianta lui. “Am aranjat o intalnire, ne-am intalnit undeva in Bucuresti, intr-un restaurant pe Magheru. I-am aratat niste chestii de design si am apucat sa discutam de preturi. Am facut niste calcule, am vazut ca ajungeau pe la 12.000 de euro si mi-a spus ca nu are bani. Mi-a zis ca daca o sa o ajut eu, o sa primesc un cadou la care altii doar viseaza. Am refuzat-o din mai multe considerente. Aveam o prietena si mi se parea anormal sa imi stric relatia”, a dezvaluit Matei D., care are un handicap, traind intr-un scaun cu rotile.

3

Petrovschi a negat cu vehementa: “El insista sa ne intalnim, sa ne vedem. A vrut sa-mi strice imaginea. A zis ca m-am oferit sa ma culc cu el, n-as face niciodata asa ceva. Am preferat sa o las balta si nu am mai cerut ajutorul nimanui, drept dovada ca nu am mai aparut in nici un calendar”.

sursa: wowbiz.ro