Cele mai citite

Una dintre frumuseţile Trident se pregăteşte să devină mămică! Are toate analizele la zi

Fosta componentă a trupei Trident Roxana Blagu şi soţul său, Andrei Badiu, îşi doresc să fie părinţi în viitorul apropiat.
06.03.2018 | 17:29
Una dintre frumuseţile Trident se pregăteşte să devină mămică! Are toate analizele la zi
ADVERTISEMENT

Roxana Blagu, ex Trident, şi Andrei Badiu s-au cununat civil în urmă cu câteva luni, după o relaţie de mai bine de şapte ani. Cei doi sunt fericiţi împreună şi îşi doresc să devină părinţi. Roxana a făcut mai multe vizite la cabinetele medicale de specialitate, pentru a se asigura că va avea o sarcină fără probleme.

„Am totuşi o vârstă. Mi-am făcut toate analizele  înainte. Aşa am procedat şi când am făcut-o pe Oana. Acum sperăm să se întâmple cât mai repede”, a mărturisit Roxana.

ADVERTISEMENT

Artista şi soţul său s-au cunoscut în parc, în urmă cu mai bine de şapte ani. Fiecare era afară cu fetiţa pe care o avea dintr-o relaţie anterioară. După mai mute întâlniri, şi-au dat seama că au multe puncte în comun.

Andrei a cerut-o apoi în căsătorie, pe Roxana, chiar de ziua sa. Mai precis, anul tercut, pe data de 1 aprilie, când cei doi se aflau într-o vacanţă la Roma. Ea a spus ”da”, fără ezitare. A urmat cununia civilă, care a avut loc într-un cadru restrâns.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri