Fotbal international

O fostă parteneră de-ale lui Ronaldo îi sare în apărare. “Acuzațiile de viol sunt stupide”

09.10.2018 | 20:37
O fosta partenera deale lui Ronaldo ii sare in aparare Acuzatiile de viol sunt stupide

Cristiano Ronaldo trece prin momente dificile în urma acuzațiilor de viol venite din partea Kathrynei Mayorga, dar și a altor 3 femei care au dezvăluit ulterior că au fost agresate sexual de starul portughez. Atacantul lui Juventus Torino neagă acuzațiile, iar în apărarea lui au sărit mama și sora sa, dar și una dintre fostele lui partenere, care a declarat că Ronaldo nu ar fi în stare să comită un asemenea gest.

Raffaella Fico a avut o relație cu Ronaldo exact în perioada în care lusitanul se transfera de la Manchester United la Real Madrid. Femeia de 30 de ani susține că încă de atunci Cristiano era obsedat de condiția fizică. Se antrena și acasă, făcea abdomene, le făcea după cină, în timp ce ne uitam la un film, se relaxa și își făcea abdomenele. Făcea 4 sau 5 serii a câte 20 de repetări”, a declarat Raffaella Fico pentru un post de televiziune din Italia.

Raffaella Fico, fosta parteneră a lui Ronaldo, nu crede în acuzațiile de viol
Raffaella Fico, fosta parteneră a lui Ronaldo

Raffaella Fico, fosta parteneră a lui Ronaldo, nu crede în acuzațiile de viol

Raffaella Fico a câștigat concursul Miss Grad Prix în 2007 și a devenit repede foarte cunoscută în Italia. După numai un an a participat la emisiunea Big Brother, iar în presă au apărut informații potrivit cărora și-ar fi vândut virginitatea pentru suma de un milion de euro. A participat la o petrecere cu prostituate organizată de Silvio Berlusconi și a avut o relație și cu Mario Balotelli, având un copil cu el. Ulterior s-a apucat de muzică și a scos câteva albume. Femeia a vorbit despre perioada în care a fost împreună cu Ronaldo.

“Am avut o relație de 11 luni cu Cristiano Ronaldo pe vremea când juca la Manchester United. Au fost 11 luni de dragosteCând se întâmplă așa ceva, auzi și rămâi uimit. Ronaldo e un tip normal, tăcut, simplu. Cu mine a fost un adevărat gentleman”, le-a mai spus femeia jurnaliștilor italieni.