Life

O fostă participantă la Survivor a vorbit despre drama din viața ei. A avut un deces în familie și trece prin momente grele

O fostă participantă la Survivor a vorbit despre drama din viața ei. A avut un deces în familie și trece prin momente grele.
18.01.2023 | 00:35
O fosta participanta la Survivor a vorbit despre drama din viata ei A avut un deces in familie si trece prin momente grele
O fostă participantă la Survivor a vorbit despre drama din viața ei Foto Facebook / Survivor
ADVERTISEMENT

O cântăreață și fostă concurentă de la Survivor România trece prin clipe foarte grele, după ce a avut un deces în familie. Aceasta a trecut prin momente dificile.

O fostă participantă la Survivor a vorbit despre drama din viața ei

Irisha trece prin unele dintre cele mai grele clipe din viața sa. Artista a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare și a mărturisit că se simte foarte rău în fața provocărilor din viața sa.

ADVERTISEMENT

Atunci artista nu a dat prea multe detalii despre starea sa și ce i se întâmplă de este atât de nefericită, dar a vorbit acum despre aceste aspecte, conform Spynews.

Astfel, fosta concurentă de la Survivor a vrut să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că și vedetele sunt oameni normali care trec prin probleme la fel ca toți ceilalți.

ADVERTISEMENT

”Oamenii cred că noi ăștia de apăr la tv și suntem persoane publice au senzația că noi nu trecem prin momente grele, nu trecem prin suferințe sau nu avem probleme și am postat acel video că am vrut să relatez că avem aceleași suferințe, că activitatea noastră diferă și nu suntem deloc altfel decât ne crede lumea. Suntem la fel de umani ca și ei, suntem oameni”, a spus Irisha pentru sursa citată.

@irisha.official

EVEN THE STRONGEST PEOPLE NEED TO BREAK DOWN ONCE IN A WHILE #dayslikethis #thatsok

♬ original sound – Kiimberleyannee

Irisha a avut un deces în familie

Irisha a mărturisit că s-au adunat foarte multe lucruri grele în viața ei și de aceea a simțit nevoia să se descarce prin lacrimi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că se simte mai bine acum, după ce a plâns și simte că poate să o ia de la capăt cu forțe proaspete.

”Sunt mai multe situații de viață care te duc la un astfel de gest, mai multe s-au întâmplat, am avut și un deces în familie, sunt momente mai grele.

ADVERTISEMENT

Când se adună așa toate e o stare și ca să te descarci trebuie neapărat să plângi. Evident că după te eliberezi și parcă o iei de la capăt”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: