Fotbal international

O franţuzoaică a câştigat peste 590.000 de euro la pariuri! A pus “contră” la cele 14 meciuri alese de soţul ei

28.01.2020 | 18:42
O frantuzoaica a castigat peste 590000 de euro la pariuri A pus contra la cele 14 meciuri alese de sotul ei
ADVERTISEMENT

O franţuzoaică a reuşit să dea lovitura la pariuri şi a câştigat peste 590.000 de euro. Femeia a făcut o alegere intersantă şi a ales să mizeze contra biletului pus de soţul ei. Aceasta a ales 14 meciuri la Parions Sport Loto Foot, un joc pe modeulul Pronosport.

Franţuzoaica a câştigat peste 590.000 de euro la pariuri cu 14 meciuri

Franţuzoaica a pariat la o agenţie Parions Sport Loto Foot din Seine-et-Marne, un orăşel din Nordul Franţei. La cele 14 meciuri alese, femeia a mizat contra soţului ei, păstrând doar rezultatele de egalitate la trei dintre partide.

ADVERTISEMENT

Printre cele 14 alegeri făcute, femeia a mizat pe un rezultat de egalitate la PSG – AS Monaco, una dintre marile surprize din acest an în prima ligă din Franţa. La final, aceasta a câştigat 598.480 de euro după ce ghicit rezultatele la cele 14 meciuri.

Din cele 14 meciuri alese, opt au fost din Ligue 1. Femeia a mers pe “1 solist” la partidele Nimes – Reims 2-0, Metz – Strasbourg 1-0 şi Dijon – Lille 1-0. La Angers – Nice 1-1 şi la PSG – AS Monaco 3-3 a ales remiza, în timp ce la Toulouse – Brest 2-5, Amiens – Montpellier 1-2 şi la St. Etienne – Nantes 0-2 a pronosticat victoriile oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Ce alte meciuri a mai avut fanţuzoaica pe biletul la pariuri care i-a adus jumătate de milion de euro

Din Serie A, franţuzoaica a ales cinci meciuri. La meciurile Torino – Bologna 1-0, Fiorentina – Spal 1-0 şi Sampdoria – Brescia 5-1 a mizat pe victoria gazdelor, în timp ce la Inter – Atalanta 1-1 a ales remiza. AS Roma – Juventus 1-2 a fost sigurul meci din prima ligă a Italiei unde a mizat pe victoria oaspeţilor.

Aston Villa – Manchester City 1-6, meci la care a mizat pe victoria campioanei Angliei, a fost singura partidă pe care a ales-o din Premier League. Franţuzoaica a câştigat 598.480 de euro în weekend-ul 10-12 februarie, însă informaţia a apărut recent în presa din Franţa.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară când câştigă folosind această tactică

Femeia a explicat că nu este prima oară când foloseşte această tactică, de a paria contra celor dragi, şi a mai câştigat în trecut. Franţuzoaica a susţinut că în urmă cu câţiva ani a mai încasat 38.000 de euro.

“Am pariat total diferit de ceea ce a ales soţul meu. S-a mai întâmplat să câştig când am pariat împotriva tatălui meu. Amândoi sunt mari fani ai fotbalului. Nu joc mereu. Mi-a trebuit câteva ore până să realizez că am câştigat”, a declarat femeia.

ADVERTISEMENT
Tags: