News

O gălățeancă suferind de depresie și-a înjunghiat soțul în gât. În ce stare se află acum bărbatul

Conflict sângeros într-o familie din Galați. Pe fondul depresiei o femeie și-a înjunghiat soțul în zona gâtului. Viața bărbatului nu este în pericol.
22.05.2021 | 22:38
O galateanca suferind de depresie sia injunghiat sotul in gat In ce stare se afla acum barbatul
O gălățeancă suferind de depresie și-a înjunghiat soțul în gât. A fost deschis dosar penal pentru violență în familie Foto: hepta
ADVERTISEMENT

În urma incidentului, bărbatul a ajuns la spital, în timp ce femeia a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie.

O gălățeancă suferind de depresie și-a înjunghiat soțul în gât. În ce stare se află acum bărbatul

Incidentul violent a avut loc, sâmbătă, în apartamentul celor doi soţi. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, iar vecinii, speriați de zgomotul produs din locuința acestora, au sunat la 112 și au alertat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au găsit pe bărbat înjunghiat, având două plăgi în zona gâtului.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Din fericire, medicii spun că viaţa nu îi este pusă în pericol. Va avea nevoie, însă, de câteva zile de spitalizare.

ADVERTISEMENT

Din primele informaţii, femeia ar fi suferit de depresie şi a fost dusă de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie pentru evaluare.

Potrivit IPJ Galaţi, în acest caz a fost deschis în acest caz un dosar penal pentru violenţă în familie. Cercetările sunt continuate de poliţişti.

ADVERTISEMENT

Depresia a afectat tot mai multe persoane în pandemie

Peste o treime dintre oameni sunt afectați de anxietate și depresie în timpul pandemiei la nivel global. arată un sondaj realizat de Pricewaterhouse Coopers (PwC).

36% dintre respondenții la sondaj arată că au avut simptome de anxietate sau depresie.

Cei mai afectați de anxietate sau depresie au fost generațiile Z (42%) și Millennials (43%), iar 44% dintre respondenți iau în calcul consultațiile virtuale pentru rezolvarea acestor probleme.

ADVERTISEMENT

„În condițiile restricțiilor impuse de pandemie, vedem că telemedicina a devenit în ultimul an nu numai o soluție pentru limitarea răspândirii virusului, ci și pentru consultațiile și ședințele online de psihoterapie”, a declarat Ruxandra Târlescu, partener PwC România citată de descoperă.ro.

Sondajul PwC Global Top Health Industry Issues 2021 a fost realizat în luna ianuarie 2021 în rândul a peste 10.000 de consumatori, împreună cu interviuri cu liderii din domeniul sănătății.

ADVERTISEMENT