Fotbal intern

O glorie a Rapidului rupe tăcerea: “Au să-mi dea 12 salarii!”

Rapid a avut o campanie agresivă de achiziţii în această iarnă şi a legitimat nu mai puţin de 13 jucători. Pustai are acum la dispoziţie un lot echilibrat, cu jucători cu experienţă, iar...
02.02.2015 | 00:07
O glorie a Rapidului rupe tacerea Au sami dea 12 salarii
ADVERTISEMENT

Rapid a avut o campanie agresivă de achiziţii în această iarnă şi a legitimat nu mai puţin de 13 jucători. Pustai are acum la dispoziţie un lot echilibrat, cu jucători cu experienţă, iar suflarea întreaga alb-vişinie este optimistă în privinţa salvării de la retrogradare. Mai mult, fotbalişti vechi din lotul Rapidului sînt cu banii la zi, după ce Valerii Moraru le-a umplut conturile la finalul săptămînii trecute. “Toate salariile sînt plătite la zi, inclusiv restanţele de prin 2012, dacă nu greşesc”, a precizat patronul formaţiei din Giuleşti.

“Nu mă interesează, să-mi dea banii!”

Jucătorii au ajuns cu lefurile la zi graţie banilor proveniţi din drepturile de televizare. O parte din cei 550.000 de euro a fost folosită pentru stingerea unor datorii mai vechi, însă există o persoană care are de recuperat nu mai puţin de 12 salarii. Este vorba de Marian Rada, concediat la începutul acestui an. “Mi-au virat şi mie un salariu la finalul săptămînii trecute, dar îmi mai sînt datori cu încă 12! Nu mă interesează, dar eu vreau să-mi dea banii. Am muncit pentru ei!”, a spus, pentru FANATIK.RO, Marian Rada.

ADVERTISEMENT

Marian-Rada-660x400

Rada avea un salariu de 3.000 de euro

Rada avea în Giuleşti un salariu lunar de 3.000 de euro. Un calcul simplu arată că mai are de recuperat de la Rapid fix 36.000 de euro. Rămîne de văzut cînd şi dacă fostul tehnician al alb-vişiniilor îi va mai încasa. “Eu, în clipa de faţă, nu mai ocup nici o funcţie la Rapid. M-au dat afară! Păi dacă nu mai aveau nevoie de mine? Eu ce puteam face?”, a precizat, cu durere în glas, Marian Rada.

O viaţă dedicată Rapidului

Marian Rada a condus echipa în ultimele 9 etape ale turului de campionat, fără să obţină vreo victorie. Ca fotbalist, Rada a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu în două perioada (1983-1986 şi 1998-1991). După ce a agăţat ghetele în cui, acesta a ocupat diverse funcţii în cadrul clubului. De-a lungul timpului, Rada a refuzat să plece de la Rapid deşi a avut oferte, una chiar din Qatar. A refuzat, însă, să fie secundul lui Răzvan Lucescu la El Jaish din dragoste pentru alb-vişinii.

ADVERTISEMENT

22 de victorii a obţinut Rada ca antrenor principal al Rapidului

80 de puncte în 56 de partide a obţinut Rada ca antrenor principal al Rapidului

Tags: