News

O glumă spusă de Vladimir Putin a devenit virală pe internet. Angela Merkel a rămas șocată când a aflat despre ce e vorba

Vladimir Putin a spus în urmă cu ceva timp o gluma care a devenit virală pe internet. Președintele Rusiei nu a ezitat să treacă la subiecte sensibile într-o discuție cu fostul cancelar al Germaniei, Angela Merkel
30.04.2022 | 16:30
O gluma spusa de Vladimir Putin a devenit virala pe internet Angela Merkel a ramas socata cand a aflat despre ce e vorba
Vladimir Putin, gluma care a devenit virală pe internet, în urmă cu ceva timp. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin este cunoscut ca un om care nu rupe norii atunci când vine vorba despre umor, dar cu toate acestea în urmă cu mai mulți ani a spus o glumă care a devenit virală pe internet. Poanta președintelui Rusiei a fost distribuită de zeci de mii de oameni.

Ce glumă a spus Vladimir Putin

Aflat la un forum în care s-au discutat mai multe teme politice, liderul de la Kremlin nu a stat o clipă pe gânduri și s-a folosit de o anecdotă cu tentă sexuală.

ADVERTISEMENT

Culmea, lângă el era chiar fostul cancelar al Germaniei. Angela Merkel a așteptat liniștită traducerea din rusă în limba germană după care pentru câteva momente l-a privit stupefiată pe omul numărul 1 de la Moscova.

În cele din urmă, Merkel a schițat un zâmbet, în condițiile în care mai mulți oameni prezenți în sală păreau să guste gluma președintelui rus. Interesant este că Vladimir Putin a ales să ironizeze chiar Uniunea Statelor Europei, așa cum a numit el proiectul marilor lideri de pe bătrânul continent.

ADVERTISEMENT

La finalul intervenției sale, președintele Rusiei a ținut să-i explice Angelei Merkel că în Rusia există o anecdotă veche despre noaptea nunții, una la finalul căreia orice ai face, rezultatul este același.

Vladimir Putin, bancul cu spionul american

De altfel, Vladimir Putin pare că se simte perfect atunci când trebuie să glumească pe seama rivalilor din politică sau împreună cu aceștia. În cursul unei reuniuni pe tema politicii regionale desfăşurată la Orenburg, președintele Rusiei le-a povestit celor prezenți bancul cu un spion american.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a explicat celor prezenți în sală cum americanul voia să se predea în Rusia, dar a fost plimbat de la un birou la altul din cauza birocraţiei.

„Un american vine la Lubianka, sediul Serviciului Federal rus de Securitate. Sunt un spion şi vreau să mă predau. A fost întrebat din ce ţară provine. Sunt american, a răspuns el. Mergeţi la Biroul 5, i s-a răspuns.

ADVERTISEMENT

A mers la Biroul 5, unde a fost întrebat dacă este înarmat şi a răspuns afirmativ. De acolo a fost trimis la Biroul 7, unde a fost întrebat dacă are sisteme de transmisiune. Răspunzând afirmativ, a fost trimis la Biroul 20, continuă Putin.

Acolo a fost întrebat dacă se află în misiune. Răspunzând afirmativ, i s-a spus să se ocupe de misiune, pentru că autorităţile ruse nu împiedică oamenii să lucreze”, și-a încheiat Putin bancul, acesta stârnind hohote de râs.

Ce a zis Vladimir Putin despre pesimiști și optimiști

Pentru a detensiona atmsofera, Vladimir Putin a apelat la un alt forum la o glumă pe care a transmis că nu o spune pentru prima oară. A anunțat însă încă de la început că are succes de fiecare dată cu ea.

„Am mai spus această glumă care nu se învechește niciodată și e de fiecare dată la fel de bună și o voi relata din nou.

Au fost odată un optimist și un pesimist. Pesimistul bea coniac și la un moment dat observă un lucru și spune: „miroase a ploșnițe”. Pentru că se întâmplă să fie o ploșniță pe perete, optimistul o ia, o adulmecă și spune: „Ei bine, asta miroase puțin a coniac!”, și-a început Vladimir Putin bancul.

„Ei bine, personal aș vrea să fiu pesimistul care bea coniac, decât optimistul acela care doar adulmecă ploșnițe de pe perete. Chiar dacă optimistul trăiește puțin mai fericit. Dar, cu toate acestea, bunul simț ne îndeamnă să trăim cu demnitate fără să abuzăm de alcool”, a mai punctat Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat...
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat de divorț și și-a găsit fericirea la 53 de ani
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Ce este rujeola, boala infecţioasă care poate ucide și a ajuns epidemică
Ce este rujeola, boala infecţioasă care poate ucide și a ajuns epidemică
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie....
Vești teribile despre Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la spital, cu hemoragie. Medicii au operat-o!
Drama prin care a trecut Andrei Aradits în adolescență: ”Ne spălau ca pe...
Drama prin care a trecut Andrei Aradits în adolescență: ”Ne spălau ca pe vite, plângeam și îmi era frig...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română