News

O grefieră din Iaşi s-a aruncat de la etajul Parchetului! A lăsat bilet de adio

Autor: Dan Suta | 24.05.2019 | 08:58
O grefieră din Iaşi s-a aruncat de la etajul Parchetului! A lăsat bilet de adio
O grefieră de la Curtea de Apel din Iași s-a aruncat de la etaj. Sursa foto: ziare.com

O grefieră de la Parchetul Curții de Apel din Iași s-a sinucis aruncându-se de la etajul doi al clădirii. Nefericitul eveniment s-a produs azi dimineață la ora 07:30. Nu se cunosc cauzele care au dus la această sinucidere și cel mai probabil se vor afla toate detaliile pe măsură ce ancheta va fi în desfășurare.

Grefiera s-a sinucis, cel mai probabil, din cauza muncii

Femeia care s-a aruncat de la etajul doi al clădirii instituției din Iași avea vârsta de 50 de ani, iar în ultima vreme ar fi avut mai multe probleme la locul de muncă. Aceasta a lăsat și un bilet de adio în urma ei. Presa locală spune că femeia și-ar fi pus capăt zilelor în acest mod din cauza condițiilor de la serviciu și a nemulțumirilor din ultima perioadă, însă acestea nu sunt cauzele oficiale.

Medicii au fost alertați după ce cineva a văzut-o căzută la pământ, în stare de inconștiență și au ajuns cât de repede au putut pentru a o salva pe Ana J. Din nefericire, resuscitarea nu a avut niciun efect și doctorii au constatat decesul după ce grefiera a fost transportată de urgență la spital.

În imagine, Tribunalul din Iași. Sursa foto: Viva FM Iași

Cazul Ramona Bulcu

Recent, un procuror de la Parchetul General s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al clădirii. „Doamna procuror care s-a sinucis a deschis geamul de la et 5 și s-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat așa «cateva minute bune». Niște muncitori aflați în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou.

Unul dintre ei a sunat la 112 și a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întamplă. La un moment dat, a părut că vrea să se răzgândească și să intre. Nu a făcut-o. Și-a făcut cruce și s-a aruncat”, scrie jurnalistul Ovidiu Vanghele pe Facebook.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!