Simona Halep

O imagine cu Simona Halep printre fotografiile anului în El Pais! Ce alte instantanee celebre mai sunt în top

20.12.2018 | 15:08
O imagine cu Simona Halep printre fotografiile anului in El Pais Ce alte instantanee celebre mai sunt in top

Celebrul cotidian El Pais face în fiecare an un top cu cele mai frumoase fotografii din sportul mondial. Anul acesta printre instantaneele de senzație este și o imagine cu Simona Halep. Fotografia a fost făcută în cel mai important moment al carierei pentru româncă, la finala de Roland Garros cu Sloane Stephens. Instantaneul a fost surprins de fotoreporterul francez de la Reuters, Benoit Tessier.

Imaginea, cu Simona Halep concentrată cu privirea pe minge din finala cu Sloane Stephens, apare alături de alte 29 de fotografii reprezentative din acest an, 2018. Lionel Messi, Diego Maradona, “foarfeca” lui Cristiano Ronaldo, cearta Serenei Williams sau bucuria președintelui Franței,  Emmanuel Macron, după finala Mondialului, sunt câteva din cele 30 de poze selecționate de cotidianul El Pais.

Simona Halep în finala Roland Garros 2018, printre instantaneele anului 2018 în El Pais. Sursă foto: Benoit Tessier (Reuters)

Simona Halep candidată, alături de Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Diego Maradona, la fotografia anului 2018 în El Pais

Fotografia cu Simona Halep a fost aleasă de spanioli ca poză reprezentativă pentru albumul cu cele mai spectaculoase 30 de fotografii din sportul mondial în 2018. Imaginea cu Halep suprinsă în timpul finalei de la Roland Garros a fost reprezentativă pentru revenirea româncei, care în acea partidă pierduse primul set, 3-6, în fața americancei Sloane Stephens. Încrâncenarea Simonei și spiritul de luptă al jucătoarei noastre a făcut ca aceasta să revină și să câștigele următoarele două seturi, 6-4, 6-1.

Bucuria peședintelui Franței, Emmanuel Macron, la finala Mondialului 2018, Franța – Croația 4-2

În 2018, pe 9 iunie, Simona Halep a cucerit primul ei trofeu de Grand Slam, la Roland Garros. În finala cu Sloane Stephens, românca a bifat cea mai mare realizare a carierei de până acum din carieră. Cucerirea trofeului pe arena Philippe-Chatrier i-a adus Simonei Halep un cec de 2.200.000 de euro și 2000 de puncte în clasamentul WTA.

  • 7.409.564 de euro a încasat Simona Halep din premii în 2018